Ik was al een tijd op zoek naar de beste nagelsalon in de buurt. En ik kwam uit bij Fashion Nails Alkmaar. Yes, in Alkmaar dus. Na veel positieve ervaringen en foto’s gezien te hebben ging ik er ook maar eens heen. Eindelijk weer nagels op mijn handen! Het resultaat is prachtig, kijk je mee?

FASHION NAILS ALKMAAR

DE PERFECTE ACRYL NAGELS: FASHION NAILS ALKMAAR
DE PERFECTE ACRYL NAGELS: FASHION NAILS ALKMAAR

Fashion Nails alkmaar

Fashion Nails Alkmaar bestaat al jaren maar is onlangs verhuisd naar de gedempte nieuwesloot. In hartje Alkmaar in een mega groot pand waar je terecht kunt voor acrylnagels, gelnagels, solarnagels, pedicurebehandelingen en wenkbrauwbehandelingen.
Huong Nguyen is de eigenaresse en zet zelf ook nagels in haar salon. Haar moest ik hebben! Zij blijkt de beste te zijn. En ook nog eens lief vind ik.
De nieuwe salon is ook mooi! Lekker wit en fris, stijlvol ingericht met mooie decoraties en het belangrijkste: hygiënisch!

DE PERFECTE ACRYL NAGELS: FASHION NAILS ALKMAAR

De prijzen zijn ook netjes. Voor een nieuwe set acrylnagels betaal je €45 en voor het opvullen €25. Persoonlijk vind ik het dan wel belangrijk dat de nagels goed blijven zitten en een mooie uitgroei hebben zodat je niet om de haverklap terug hoeft te komen om het bij te werken.
Ik kom bij Huong eens in de 3 á 4 weken en dat is echt prima te doen! De nagels blijven goed zitten en ook de uitgroei is netjes!

BABYBOOM NAGELS

DE PERFECTE ACRYL NAGELS: FASHION NAILS ALKMAAR

Ik ging deze keer voor de Babyboom nagels. Een mooie natuurlijke roze met witte nagel die perfect is voor de zomer. Maar om er nog een klein beetje extra aan te geven wilde ik ook wat glitters op mijn ringvinger nagel.
De kleuren acryl zijn bij Fashion Nails Alkmaar eindeloos. Ik kreeg bovenstaande kleuren te zien waaruit ik kon kiezen. Ik koos voor een wat donkerdere kleur roze met een lichte glitter en een gouden glitter met rosé accenten voor mijn ringvinger.

DE PERFECTE ACRYL NAGELS: FASHION NAILS ALKMAAR
DE PERFECTE ACRYL NAGELS: FASHION NAILS ALKMAAR

Hoe gaat dat nu in zijn werk?
Eerst wordt de huidige nagellak van de nagels verwijderd. Vervolgens worden je nagels licht opgeschuurd zodat de acryl goed hecht aan de nagel en worden de nagelriemen netjes gemaakt. Op de rechterfoto zie je het resultaat hiervan.

DE PERFECTE ACRYL NAGELS: FASHION NAILS ALKMAAR

Vervolgens worden de tips aangebracht met lijm en mag je zelf kiezen welke lengte en vorm je wil hebben. It’s totally up to you!
Als de tips geplaatst zijn dan wordt de acryl aangebracht. Dit doet Huong supernetjes trouwens. Het wordt nog gevijld achteraf maar in principe was dat misschien niet eens nodig, zo netjes had ze het aangebracht.
Tot slot krijg je nog een gellak over de acryl waardoor de nagels mooi glanzen en niet beschadigen. Het resultaat zie je hieronder:

DE PERFECTE ACRYL NAGELS: FASHION NAILS ALKMAAR
DE PERFECTE ACRYL NAGELS: FASHION NAILS ALKMAAR

Links is direct na de behandeling en rechts is twee weken na de behandeling. Zodat je kunt zien hoe de uitgroei eruit ziet.
Ik heb jaren geen nagels meer gehad, omdat ze zo dun waren geworden door een slechte behandeling in het verleden. Dus je kunt je voorstellen hoe blij ik was met mooie nagels.
Ik ga niet meer zonder haha! Dus mocht je je afvragen waar ik mijn nagels laat zetten: Fashion  Nails Alkmaar door Huong Nguyen! Een aanrader!

DE PERFECTE ACRYL NAGELS: FASHION NAILS ALKMAAR

Dit artikel bevat diensten die zijn aangeboden ter review
Hoewel ik ook klant ben en blijf van Huong en gewoon betaal voor mijn andere behandelingen
Disclaimer

May