Aloé vera is het wondermiddel voor huid en haren. Deze zomermusthaves van Aruba Aloë wil je hebben! Ze zijn niet alleen diervriendelijk en natuurlijk maar ook nog eens superfijn. Lees je mee?

ARUBA ALOË

ARUBA ALOË: DE MUSTHAVES VOOR JOUW ZOMERVAKANTIE

Aruba Aloe is het oudste bedrijf ter wereld dat Aloë Vera huid- en haarproducten produceert. Namelijk al sinds 1890 en cultiveert, oogst, produceert en verpakt hun producten op eigen grond. In Aruba natuurlijk.
De Aloë planten in Aruba staan bekend om één van de meest geneeskrachtigste ter wereld. Ze worden met zorg behandeld en de bladeren worden al een paar uur na de oogst verwerkt.
Hierdoor worden de rijke en krachtige voedingsstoffen behouden. Alle producten worden met 100% zuivere Aloë Vera gel gemaakt en zijn hierdoor van de hoogste kwaliteit.
Meer artikelen van dit merk vind je hier!

LUXE FOOT CREME

ARUBA ALOË: DE MUSTHAVES VOOR JOUW ZOMERVAKANTIE

Ik begin met de Luxe Foot Creme, want in de zomer wil je mooie voetjes. De crème ruikt heerlijk subtiel naar verse munt, shea butter en bevat Vitamine E om de voeten weer lekker zacht te krijgen.
Ik gebruik deze crème ontzettend graag. Waarom? Hij trekt snel in, en de meeste voetencrèmes doen dat niet. Dan glibber je alle kanten op. Deze crème maakt mijn voeten zacht maar trekt ook zo snel in dat ik nog normaal op slippertjes kan lopen!

VITAMINE E SKINCARE GEL

ARUBA ALOË: DE MUSTHAVES VOOR JOUW ZOMERVAKANTIE

De Vitamine E Skincare Gel kende ik al een tijdje. En ik gebruikte hem met veel plezier. Het is namelijk een lekker verfrissende gel die ideaal is voor de droge en geïrriteerde huid die extra verzorging nodig heeft. De gel bestaat uit pure aloë vera gel, Vitamine E en vochtinbrengende bestanddelen voor celregeneratie.
De gel gebruik ik zelf het liefst ’s morgens onder mijn dagcrème en ruikt echt naar aloë vera. Ik hou ervan! Als primer is het trouwens ook een mega fijn product!

SPECIAL CARE LOTION

ARUBA ALOË: DE MUSTHAVES VOOR JOUW ZOMERVAKANTIE

De Special Care Lotion is dé klassieker en bestseller van het merk. Het wordt omschreven als een intens hydraterende lotion die Vitamine E, pure aloë vera en vochtinbrengende jojoba-olie bevat. Het belooft de huid soepel te houden en te voeden.
Deze lotion ruikt wederom weer helemaal naar aloë vera, ik vind het een heerlijke geur. Voor de zomer én de winter. Deze lotion is vooral fijn voor de droge plekken van het lijf. Voor mij zijn dat de ellebogen, onderbenen en knieën. Mooi formaatje ook om mee in je tas te nemen, hoewel ze ook in grote flessen verkrijgbaar zijn.

SHOWERGEL

ARUBA ALOË: DE MUSTHAVES VOOR JOUW ZOMERVAKANTIE

Het zal misschien geen verassing meer voor je zijn, maar de Refreshing Shower Gel bevat ook pure aloë vera gel samen met hydraterende ingrediënten voor een heerlijk romige verzorgende douche gel.
Zelfde geurtje als de rest en een ontzettend voedende gel voor onder de douche.

SHAMPOO & CONDITIONER

ARUBA ALOË: DE MUSTHAVES VOOR JOUW ZOMERVAKANTIE

Tot slot nog de haren. De Nourish Shampoo en de Nourish Conditioner zijn beide sulfatenvrij en hypo-allergeen.
Allebei ook geschikt voor gekleurd- en met keratine behandeld haar! De shampoo werkt hydraterend en bevat pure aloë vera gel en natuurlijke kruidenextracten die helpen tegen droog en beschadigd haar. DE musthaves voor de zomer dus!
Ps. De geur blijft ook nog eens heel lang zitten in je haren. Lekker!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

ARUBA ALOË: DE MUSTHAVES VOOR JOUW ZOMERVAKANTIE

De producten van Aruba Aloe zijn verkrijgbaar via de webshop.

Prijzen:

  • Luxe Foot Creme vanaf €10
  • Vitamine E Skincare Gel vanaf €10
  • Special Care Lotion vanaf €12
  • Showergel vanaf €10
  • Nourishing Shampoo vanaf €12
  • Nourishing Conditioner vanaf €12

Let op: de foto’s zijn allemaal mini’s. De prijzen hierboven gelden voor de fullsize producten.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May