De meest comfortabele zitplek in mijn huis is de Terapy Zitzak. Ideaal om in te zitten tijdens een avond netflix, zelfs tijdens het bloggen en om bijvoorbeeld een boek te lezen. De zak zit niet alleen lekker maar is ook nog eens goed voor de rug en de nek. Iets wat iedereen goed kan gebruiken. Lees je mee?

TERAPY

MIJN TERAPY ZITZAK
MIJN TERAPY ZITZAK

TERAPY ZITZAK

Terapy is een merk dat zitzakken en kussens verkoopt. En niet zomaar zitzakken maar zitzakken die ook nog eens goed zijn voor de rug en nek. Terapy staat voor een rustmoment die we allemaal kunnen gebruiken. De zakken passen zich aan aan je lichaam, het lichaamsgewicht wordt verdeeld en de druk op je wervelkolom wordt verlicht. De zakken worden zelfs door fysiotherapeuten ondersteund.
De stof is van zacht en rekbaar katoen en is wasbaar (heel belangrijk), terwijl de vulling uniek is ten opzichte van andere merken. In de zak zitten EPS-korrels, deze bevatten minder lucht waardoor het volume langer wordt behouden.
Meer informatie over de zitzakken van Terapy vind je op de website.

MIJN ELLY ZITZAK

MIJN TERAPY ZITZAK

Ik koos voor de Zitzak Elly, een zitzak die je gemakkelijk in een druppelvorm plaatst. Hierdoor wordt de druk in je wervelkolom verlicht. As we speak, ik zit er nu ook op tijdens het schrijven van mijn artikels.
De zitzak wordt binnen 1-3 werkdagen geleverd en komt in een mega grote doos! Heel zwaar is de zak niet, ik ben één van de slapste mensen die ik ken en ik krijg hem gemakkelijk opgetild.
Ik had de keuze uit maar liefst 19 kleuren en ik koos de lichtgrijze. Binnenkort ga ik verhuizen en het interieur wordt rigoureus verandert, dus deze kleur past dan perfect in mijn nieuwe huis!
Tegen die tijd plaats ik zeker nog een paar foto’s hier en op instagram van mijn nieuwe, oh zo fotogenieke, interieur mét de Elly zitzak.

MIJN TERAPY ZITZAK
MIJN TERAPY ZITZAK

Maar de vraag is natuurlijk, hoe zit de zak? Ik kan je vertellen dat ik HEERLIJK zit. Ik heb al jaren last van mijn rug en nek vanwege mijn houding en het vele werk achter de laptop. De Elly Zitzak geeft inderdaad écht verlichting aan mijn rug.
De foto’s heb ik bij mijn moeder thuis gemaakt (met 37 graden dus excuse mijn oververhitte hoofd), mijn broertje wilde de zak eigenlijk niet meer terug geven en ook de hondjes kunnen er heerlijk op liggen. Hoewel ik dat probeer te vermijden haha.
Mocht de zak toch vies worden dan kan ik de hoes gewoon in de was gooien, en dat is voor mensen met kinderden en/of huisdieren ideaal!

MIJN TERAPY ZITZAK
MIJN TERAPY ZITZAK

Ik heb de zitzak nu 2 weken en tot nu toe zit ik niet meer op de bank. Zelfs buiten wordt de tuinset vervangen door de zitzak! Mijn neefjes en nichtjes zijn er ook gek van. En als die er zijn dan moet ik helaas een tuinstoel pakken om op te zitten. De zak is ook zalig voor baby’s trouwens. Die liggen er heerlijk in!
De zitzak gaat dus absoluut mee naar mijn nieuwe huis en ik spam jullie tegen die tijd met foto’s! Promised 😉

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

MIJN TERAPY ZITZAK

De Terapy Zitzak in dit artikel én alle andere zitzakken zijn te koop via de website van Terapy.
Je kunt kiezen uit mini zakken en xxxl zitzakken. Ook armsteunen en rugsteunen voor de zakken vind je daar.

Prijs:

  • Elly Zitzak €129.95

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May