De nieuwe collectie van OPI vind ik ge-wel-dig. De Peru Collection is de nieuwe collectie voor het najaar/de winter van 2018 en is geïnspireerd op: natuurlijk Peru. Vanaf 22 augustus verkrijgbaar! Yay. Kijk je mee naar de nieuwe tinten?

OPI PERU COLLECTIE

OPI PERU COLLECTIE

YES these are the colours to die for. Even tussen jou en mij, de POP collectie van OPI (de zomercollectie) was niet mijn ding. Ik kon er niet zoveel mee. Daarom ben ik zó excited over deze lakjes. Want de kleuren zijn allemaal mega fijn.

Natuurlijk is de OPI Peru collectie geïnspireerd op het prachtige land Peru. OPI bezocht dit najaar een van de zeven wereldwonderen. Tijdens de zoektocht met een bohémien vibe was er overal inspiratie te vinden. Denk aan adembenemende archeologische sites zoals Rainbow Mountain tot de grootste Inca ruïnes van Machu Picchu.
De collectie bestaat uit 12 nieuwe tinten in nagellak. Met kleuren die verwijzen naar aardse, zandlandschappen met mauve ondertonen en ambachtelijke stoffen in levendige kleuren.
Verleidelijke dieprood- en bordeaux tinten zijn geïnspireerd door rode zandstranden, kleurrijke historische gebouwen en de Peruaanse vlag.
Het Peruaanse model you Juana Burga is het gezicht van de Peru collectie en is meegereisd met OPI op de zoektocht naar inspiratie.

OPI PERU COLLECTIE
OPI PERU COLLECTIE
OPI PERU COLLECTIE

De collectie bevat vooral kleuren in mauve-tinten pasteltinten, en donkerrode tinten. Mijn favoriete tinten zijn de nude en de roze kleuren. De formule is hetzelfde als altijd en zoals ik gewend bent. Een fijne lak die lang blijft zitten met een mooie glanzende finish. De lakjes zijn te koop in een mini pack waarin vier mini’s zitten, de reguliere nagellak en de gellak variant.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

OPI PERU COLLECTIE

Deze lakjes kun je allemaal kopen via de webshop van OPI. Ook kun je ze aanschaffen bij de salons die het merk verkopen.
Om te kijken welke dat zijn kun je een kijkje nemen op de website van OPI waar je kunt vinden waar bij jou in de buurt een salon te vinden is. Sowieso kun je de nagellak en de setjes vinden bij Douglas!

Prijzen:

  • OPI Infinite Shine No-Light Gel Lacquers €18,95 ps (15ml)
  • OPI nagellak €14,95 ps (15ml)
  • OPI Mini Pack Nagellak €19,95 (4x 3.75ml)

Deze collectie is vanaf 22 augustus te koop.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May