Een insta-lovable vegan & sustainable beauymerk. Zo wordt Love Beauty & Planet omschreven. Het nieuwe merk is een duurzaam en vegan merk met haar- en huidverzorgingsproducten van natuurlijke oorsprong. Lekker! Kijk je mee?

LOVE BEAUTY AND PLANET: REVIEW

LOVE BEAUTY AND PLANET

Love Beauty & Planet is dus een duurzaam en vegan merk. Je vind er een uitgebreide collectie haar- en huidverzorgingsproducten van natuurlijke oorsprong. We leven allemaal steeds bewuster en houden er vaak een groen verzorgingsritueel op na. We willen er allemaal fantastisch uitzien en producten gebruiken die ons daarbij helpen. De producten van Love Beauty & Planet zorgen er niet alleen voordat je er goed uitziet maar zijn ook met respect voor de planeet geproduceerd.
Beauty is namelijk heel belangrijk, Maar dit mag nooit ten koste gaan van onze planeet. Daarin gaat het merkt best ver: Van de ontwikkeling van formuleringen, de inkoop van ingrediënten, het volledige productieproces tot aan de verpakkingen. A small act of love.
Zo gebruikt het merk onder andere speciale lijm zodat de labels makkelijk loslaten tijdens het reinigingsproces en de flacons beter gerecycled kunnen worden.
Natuurlijk zijn de ingrediënten ook allemaal natuurlijk en staan deze al eeuwen bekend om hun voedende, verzachtende of verkwikkende eigenschappen. Producten zijn verrijkt met biologisch afbreekbare ingrediënten van duurzame teelt en vrij van siliconen, parabenen en synthetische kleurstoffen. De flessen zijn van volledig gerecycled plastic gemaakt en de verpakkingen én producten zijn veganistisch. Klinkt goed!

SHAMPOO & CONDITIONER

LOVE BEAUTY AND PLANET: REVIEW

De Muru Muru Butter & Rose Blooming Colour Shampoo reinigt op milde wijze het haar, en helpt het haar een levendige kleur behouden. De shampoo is verrijkt met biologische kokosolie
en Muru Muru Butter dat de haarkleur levendig houdt en een frisse geur geeft van handgeplukte Bulgaarse Roosblaadjes.
De shampoo en conditioner zijn beide voor geverfd haar en werkt verzorgend en draagt bij aan gezond glanzend haar
De Conditioner verzorgt en ontwart het haar, en helpt het haar een levendige kleur behouden.

LOVE BEAUTY AND PLANET: REVIEW

Ik was heel benieuwd naar deze shampoo en conditioner. Ze zijn namelijk vegan én bevatten natuurlijke ingrediënten. Iets waar ik altijd wild van word.
De geur is ten eerste heerlijk! Ik ben geen rozengeur persoon maar toch vind ik deze wel heel lekker. Het ruikt naar heel zachte rozen (niet naar de oude mensen rozen producten, if you know what I mean).
De shampoo schuimt goed! Daar hou ik van, en het maakt mijn haar schoon. De conditioner zorgt voor zachter haar, dat voel ik meteen. En de geur… Die blijft echt heel lang hangen.

HAARMASKER

LOVE BEAUTY AND PLANET: REVIEW

Het volgende product is de Muru Muru Butter & Rose Masker belooft diepe verzorging aan het haar te geven en voor een gezonde glans. Het Blooming Colour Masker is verrijkt met biologische kokosolie  en Muru Muru Butter dat beschadigd haar verzorgt en hydrateert, en  de frisse geur van handgeplukte Bulgaarse Roosblaadjes geeft.
Ht masker vernieuwt futloos haar in twee minuten, voor een gezonde look. Laat je haar glanzen!

LOVE BEAUTY AND PLANET: REVIEW
LOVE BEAUTY AND PLANET: REVIEW

Ook hier was ik heel nieuwsgierig naar. Juist omdat mijn haar ontzettend droog en beschadigd is. Ik ben de perfecte proefpersoon.
De geur is precies hetzelfde als de shampoo en de conditioner en de textuur is lekker dik en romig. Ik heb het masker een halfuur ingehouden en twee minuten. Het maakt geen verschil, dus houd je maar gewoon aan de twee minuten.
Ik merkte dat mijn haar zachter werd en ook de puntjes waren minder droog. De geur van het masker blijft trouwens nóg langer hangen dan de shampoo en conditioner.

SHOWERGEL

LOVE BEAUTY AND PLANET: REVIEW

De Muru Muru Butter & Rose Verzorgende Showergel hydrateert en verwent de huid. Deze Bountiful Moisture Showergel is verrijkt met biologische kokosolie, Muru Muru Butter uit het Amazonegebied en handgeplukte Bulgarian Rose. De showergel voedt de huid en maakt de droge huid zo zacht als een bloemblaadje.

LOVE BEAUTY AND PLANET: REVIEW
LOVE BEAUTY AND PLANET: REVIEW

Ook de showergel heeft de lekkere zachte en subtiele geur van rozen. De showergel is prettig in gebruik. Ik kan er wel een heel verhaal omheen gaan hangen maar kortom: het is een lekkere showergel met een fijne geur die prima doet wat hij doen moet!

BODYLOTION

LOVE BEAUTY AND PLANET: REVIEW

Tot slot de Muru Muru Butter & Rose Verzorgende Bodylotion die de huid hydrateert en verwent. De Delicious Glow Body Lotion is verrijkt met biologische kokosolie, Muru Muru Butter uit het Amazonegebied en handgeplukte Bulgarian Rose dat de huid voedt en de droge huid zo zacht als een bloemblaadje maakt.

LOVE BEAUTY AND PLANET: REVIEW
LOVE BEAUTY AND PLANET: REVIEW

De bodylotion zit net als de douchegel in een flacon met een pompsysteem. Persoonlijk vind ik dit met een bodylotion heel fijn.
Het zal je niet verrassen dat de lotion dezelfde geur heeft als de andere producten. Mocht je alle producten samen gebruiken dan waan je je dus totaal in een heerlijk zachte rozengeur.
De lotion is lekker romig maar niet dik waardoor het fijn aanbrengt en snel intrekt in de huid. Ik voel direct dat de huid zachter aanvoelt en de geur, die blijft ook lekker lang hangen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

LOVE BEAUTY AND PLANET: REVIEW
LOVE BEAUTY AND PLANET: REVIEW

Het merk Love Beauty & Planet is verkrijgbaar bij de AH, Etos en Bol.com. Online en offline dus. Er zijn verschillende lijnen met verschillende geuren. Zo is er ook een Coconut & Ylang Ylang en een Shea Butter en Sandalwood. Waar ik overigens heel nieuwsgierig naar ben. Voor het haar zijn er nog meer varianten verkrijgbaar voor verschillende haartypes.

Prijzen:

  • Shampoo – Blooming Color €8.99 (400ml)
  • Conditioner – Blooming Color €8.99 (400ml)
  • Haarmasker – Blooming Color €8.99 (300ml)
  • Showergel – Bountiful Moisture €9.99 (500ml)
  • Bodylotion – Delicious Glow €11.99 (400ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May