Kennen jullie Kruidvat Originals al? Een collectie van Kruidvat zelf dat gebaseerd is op natuurlijke ingrediënten. Ze hebben nu ook DIY kits! Zo leuk! In dit artikel zie je hoe ik een bodycream, een masker én een scrub kan maken van één enkele tube met kokosolie! Kijk je mee?

Kruidvat originals DIY

KRUIDVAT ORIGINALS

Kruidvat Originals is een betaalbare lijn met crèmes en oliën. De basis van deze lijn is telkens gebaseerd op een bepaald natuurlijk ingrediënt, bijvoorbeeld wilde roos, amandel, abrikoos of eucalyptus.
De producten zitten in een heerlijke ‘ouderwetse’ bruine fles wat de ervaring nog intenser maakt. En het staat prachtig in je badkamer.
Nieuw is de DIY Bodykit van Kruidvat, meer je lees je in dit artikel. So much fun!

#DIY BODYKIT

Kruidvat originals DIY

De #DIY Bodykit is het allernieuwste product in de lijn van Kruidvat Originals. Het is een bodycream (kokosolie) dat geschikt is om op zich te gebruiken, maar is speciaal ontwikkeld om je een ‘home spa treatment’ ervaring te geven door het mengen van een natuurlijk ingrediënt met de kokosolie.
Zo kun je door toevoeging van honing (verhouding 1:2) voor extra hydratatie. Breng het aan waar je maar wil en spoel het na 10-15 minuten weer af. Tada! Een heerlijk zachte huid.
Wanneer je munt toevoegt heeft het een lekkere verfrissende werking. Wanneer je suiker toevoegt kun je de cream gebruiken als een scrub.

Kruidvat originals DIY
Kruidvat originals DIY

In de doos vind je ook een handig mengbakje en een spatel. Het enige wat je aan moet schaffen is jouw favoriete ingrediënt. Ik had alles al in huis (suiker heeft iedereen ook wel toch?).
Ik koos voor een gezichtsmasker van de kokosolie (in de tube), met honing én munt. A little extra extra for me please.

STAP 1

Kruidvat originals DIY

Open de tube en knijp wat kokosolie uit de tube in het bakje.

STAP 2

Kruidvat originals DIY

Vervolgens voeg je de honing toe. Ongeveer de helft van wat je aan kokosolie hebt gebruikt.

STAP 3

Kruidvat originals DIY

Meng het geheel met de spatel goed door elkaar.

STAP 4

Kruidvat originals DIY

Snipper de muntblaadjes klein en voeg toe aan je mengseltje.

STAP 5

Kruidvat originals DIY

Weer goed roeren met de spatel.

STAP 6

Kruidvat originals DIY

Je masker is klaar voor gebruik!

Kruidvat originals DIY

Nu breng je met de spatel het masker aan op je gezicht en voilà, een heerlijk hydraterend, verzachtend én verfrissend gezichtsmasker.
Na een kwartiertje voelt je huid weer lekker fris, zacht en gevoed. De mogelijkheden zijn overigens eindeloos. Je kunt namelijk echt bijna ieder ingrediënt gebruiken dat jij maar wil of lekker vindt. Zelfs groente en fruit. Experimenteer er lekker op los!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Kruidvat originals DIY

Natuurlijk is de Kruidvat Original #DIY Bodykit bij Kruidvat te koop. Offline in de winkel, maar ook online via de webshop!

Prijs:

  • #DIY Bodykit €4.99

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May