Je hebt ze vast al eens gezien of erover gehoord, de Sugarbearhair Hair Vitamins. Zo zweren Kylie Jenner en Kim Kardashian erbij maar ook de beautybloggers in ons kleine landje. In dit artikel laat ik je de hype zien!

SUGARBEARHAIR: DÉ HAAR VITAMINEN

SUGARBEARHAIR

Sugarbearhair is een mega trend over de hele wereld. Dé haarvitaminen beloven namelijk het haar sterker én langer te maken, zonder het vervelende gedeelte van pillen slikken.
Het zijn namelijk snoepjes!
De vitaminen zijn ook nog eens volledig vegan, gluten- en soya-vrij en diervriendelijk. De vitaminemix draagt bij aan de kwaliteit van het haar en geven de verzorging van binnenuit dat het haar nodig heeft.
Goed om te weten is dat de vitaminen geen effect hebben op de groei van ander (lichaam-) haar. De gummies bevatten namelijk geen hormonen.

DE VITAMINEN

SUGARBEARHAIR: DÉ HAAR VITAMINEN

De Gummy Bears bestaan uit een combinatie van Vitamine- A, C, D, E. B-6 en B12, foliumzuur, biotine, panthotenic zuren, lood, zink, choline en inositol.
De snoepjes bevatten natuurlijke bessensmaak, kokosnoot olie en een klein beetje suiker.
Het is de bedoeling dat je niet meer dan 2 beertjes per dag eet (hoe verleidelijk het ook is om een pot leeg te eten).

SUGARBEARHAIR: DÉ HAAR VITAMINEN
SUGARBEARHAIR: DÉ HAAR VITAMINEN

Maar wat vind ik er zelf van? Ik heb drie potten, dat betekent dat ik de vitaminen voor 3 maanden kan gebruiken. Het wordt ook aanbevolen om sowieso drie maanden door te gaan met gebruik omdat je dan pas echt verschil begint te zien.
Ik ben twee weken geleden begonnen dus ik kan nog geen resultaten delen, maar dat doe ik na 3 maanden natuurlijk wel op mijn website.
De beertjes zijn lekker zacht en smaken ook superlekker. Ik wil het liefst wél een hele pot in één keer leeg eten. Maar ik heb discipline, althans redelijk.
Ik ben een ramp met het slikken van vitaminepillen, ik vergeet ze werkelijk altijd dus dat is niet handig. Deze snoepjes vergeet ik niet, waarom weet ik niet. Misschien omdat ze gewoon lekker zijn?
Over drie maandjes zal ik een voor- en een na foto laten zien. Ik ben zelf in ieder geval heel benieuwd!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

SUGARBEARHAIR: DÉ HAAR VITAMINEN

De Sugarhairbears zijn verkrijgbaar bij verschillende winkels en shops. Zo hebben onder andere John Beerens en Bol.com de haarvitaminen in hun assortiment. In een potje zitten 60 pillen. Hiermee doe je een maand.

Prijs:

  • Sugarbearhair – Hair Vitamins ongeveer €30 (60 stuks)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May