Vind jij gelnagels ook zo mooi, maar wil je niet altijd naar de salon? Dan is de Miracle Gel van Sally Hansen vast iets waar je van gaat houden. Het geeft namelijk hetzelfde effect als gellak en chipt niet. Toch heb je er geen lamp voor nodig! Lees je mee?

SALLY HANSEN

SALLY HANSEN: MIRACLE GEL

Sally Hansen is een wereldwijd bekend merk dat al bestaat sinds 1946. Toen heeft Sally Hansen herself het merk opgericht.
We kennen het merk allemaal wel van de nagellak, maar ze hebben bijvoorbeeld ook zelfbruining, ontharing en andere schoonheidsmiddelen. Best leuk om even een kijkje te nemen hoor.
Wat ik persoonlijk heel erg tof vind aan het merk is dat ze dierproefvrij zijn. Dus zonder schuldgevoel lakken! Yay!
Meer posts over Sally Hansen producten vind je hier.

MIRACLE GEL

SALLY HANSEN: MIRACLE GEL

De Miracle Gel van Sally Hansen wordt de ‘Life-Proof Polish’ genoemd. Het is namelijk de ultieme  chip-free nagellak dat hetzelfde effect heeft als een gellak. Maar dan zonder de UV-lamp.
Daarom is deze nagellak perfect voor thuisgebruik en blijft het mega lang zitten. Ideaal dus ook voor de zomer met alle strandbezoekjes, vakanties en waterpret. De lak belooft niet te gaan chippen!

SALLY HANSEN: MIRACLE GEL

De lak is verkrijgbaar in maar liefst 27 kleuren en de topcoat die je nodig hebt. Je maakt je nagels eerst schoon en droog waarna je vervolgens 2 laagjes van de miracle gel lak aanbrengt.
Dit laat je opdrogen en tot slot breng je de topcoat aan (in het zwarte flesje), na 5 minuutjes is het al droog.
Wat trouwens heel fijn is, de lak én de topcoat zijn makkelijk te verwijderen met een nagellak remover.
Werkt het nu echt?

Ja! Ik heb na 1 dag al stukjes van mijn nagellak af bij de meeste lakjes. Deze bleef bij mij zeker 4 dagen goed zitten. Bij een ander waarschijnlijk veel langer, ik heb namelijk rot nagels.
Op mijn teennagels blijft de lak zelfs 2 weken goed zitten zonder te chippen!

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID

SALLY HANSEN: MIRACLE GEL

Sally Hansen is bij verschillende winkels verkrijgbaar. Zo kun je de producten bij Douglas, Ici Paris XL en onder andere Kruidvat vinden.

Prijzen:

  • Sally Hansen – Miracle Gel Lak €12 (14.7ml)
  • Sally Hansen – Miracle Gel Topcoat €12 (14.7ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May