Heb je ook zo een hekel aan het scheren van je benen, oksels, bikinilijn en/of gezicht? Waxsalon De Veluwe is een salon gespecialiseerd in het waxen van het gehele lichaam en de intieme zone, ook voor heren(!). Zeker in de zomer is het heerlijk om dat scheermesje weg te gooien, maar in de winter is het ook wel erg fijn. Lees je mee? 

WAXSALON DALFSEN

Waxsalon de veluwe logo

Waxsalon de Veluwe

Waxsalon De Veluwe staat voor duurzaam gladde lichaamsdelen, zonder stoppeltjes en ingegroeide haren. De salon ligt op slechts 10km van Zwolle en heeft voldoende en gratis parkeerplekken.
Je kunt er terecht voor onder andere een full brazilian wax (dit betekent dat de intieme zone volledig kan worden gewaxt), bikinilijn, benen, oksels en het gezicht voor fijne prijsjes. Ook heren zijn van harte welkom!
De hars die wordt gebruikt is van het merk Perron Rigot, deze hecht zich aan de haren en niet aan de huid waardoor een waxbehandeling zo pijnloos mogelijk is en ook prettig voor de huid is.
Door het gebruik van voor- en nazorg producten wordt de huid zo min mogelijk beschadigd.

CLAUDIA

De eigenaresse is Claudia van den Berg. Zij stelt zich graag even aan je voor.

WAXSALON DE VELUWE
Mijn naam is Claudia van den Berg, 30 jaar, getrouwd en trotse moeder.
Ik ben eigenaresse van Waxsalon De Veluwe waar ik met veel plezier en passie mijn klanten ontvang.
Na jarenlang op kantoor te hebben gewerkt kwam ik erachter dat ik totaal ongeschikt was voor de functie. Ik had behoefte aan menselijk contact. En dat heb ik nu in de meest brede zin van het woord!
Mensen geven zich letterlijk en figuurlijk bloot in de salon en dat resulteert in leuke en warme gesprekken die heel persoonlijk kunnen zijn. Ik haal veel voldoening uit mijn werk. Dat gaat nog niet zozeer over het verwijderen van haar maar vooral de gezelligheid en openhartigheid.
Los van alle pret komt er natuurlijk meer aan bod. Mensen verwachten hygiëne en een gladde huid. En dat lukt keer op keer!
Vaste klanten krijgen altijd korting en bij het waxen van meerdere lichaamsdelen maak ik een leuke prijs.
Check de website http://www.waxsalondeveluwe.com voor meer informatie
Warme groet,
Claudia van den Berg

ERVARINGEN VAN KLANTEN

WAXSALON DE VELUWE
Klant 1:
Voor het eerst een brazilian wax behandeling gedaan bij Claudia.
Ik vond het best spannend maar vanaf het eerste moment dat ik binnen kwam stelde Claudia me al op mijn gemak. Door de leuke en spontane gesprekken tussendoor nam mijn spanning gelijk af.
Conclusie: Mooie salon waar zeer professioneel wordt gewerkt en waar je enorm op je gemak wordt gesteld! Ik wil nooit meer een andere salon!
WAXSALON DE VELUWE

Klant 2:
Een paar maanden geleden was ik voor het eerst bij Waxsalon De Veluwe.
Ik heb al vaker een Boyzilian wax gedaan maar moest daarvoor altijd naar Zwolle. Toen zag ik een advertentie van Waxsalon Dalfsen en besloot een bericht te sturen.
Maar helaas, hier werden op dat moment ook geen heren gewaxt. Claudia zei dat ze het in de toekomst wel wilde gaan doen. We hebben vervolgens telefonisch een afspraak gemaakt dat ik als proefpersoon zou langs komen.
Zelf vond ik het toch wel spannend maar Claudia had me zo op mijn gemak gesteld, ze heeft de behandeling erg goed gedaan en het was een goed resultaat. Vanaf nu geen andere salon meer voor mij! Door de betaalbare prijzen is het toegankelijk voor iedereen.
Claudia is een gezellige meid die haar vak verstaat en dit met passie doet! Soms is het gewoon jammer dat het weer een week of 6 duurt voor de volgende afspraak. Het is voor mij namelijk echt even een “ik” momentje.

OOK EEN AFSPRAAK MAKEN?

WAXSALON DE VELUWE

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je ook een afspraak maken? Alle informatie over de salon vind je op de website. Natuurlijk ook alle contactgegevens, prijzen en informatie over de behandelingen.

$

May