Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe primer, lees dit artikel dan eerst even. De nieuwe Etos Primers zijn namelijk lekker budget en beloven de huid helemaal klaar te maken voor jouw make-up. Zelfs voor de gevoelige huid is er een primer die siliconenvrij en op waterbasis is. Lees je mee?

DE NIEUWE ETOS PRIMERS

ETOS PRIMERS

De Etos Primers in dit artikel zijn helemaal nieuw. Al eerder schreef ik over de primers van de Etos, maar nu is het assortiment weer helemaal vernieuwd.
De nieuwste primer is de Primer Oil, juist, een olie die je gebruikt als primer en de huid prachtig glowy maakt. Verder vind je in dit artikel de Filling Primer en de Sensitive Primer.

PRIMER OIL

DE NIEUWE ETOS PRIMERS
DE NIEUWE ETOS PRIMERS

Ik begin met de nieuwe Primer Oil.  Deze is geschikt voor de normale tot droge huid. De olie belooft de perfecte voorbereiding te zijn voor je make-up en heeft een lichte textuur. Hierdoor wordt de olie snel opgenomen door de huid en krijg je een mooie glowy skin.
Het is inderdaad geen ‘olie-olie’. Het trekt snel in de huid en laat een heerlijk zachte huid achter. Geen laagje olie dus op je gezicht en geen glijdende make-up. Voor mij is deze primer ideaal voor in de winter, dan heb ik meer last van een droge huid.

FILLING PRIMER

DE NIEUWE ETOS PRIMERS

De Filling Primer belooft de poriën als magie te laten verdwijnen. Voor in de zomer zeker een musthave! Warmte zorgt er namelijk voor dat je poriën open gaan staan en hierdoor dus meer zichtbaar zijn. Ook vermindert deze primer de zichtbaarheid van fijne lijntjes en laat een zijdezachte finish achter dat de perfecte basis is voor je foundation.
Deze specifieke primers vind ik heeeerlijk. Ze maken de huid namelijk superzacht en geeft echt dé basis voor een egale foundation. De kleur heeft een huidtint maar dit verdwijnt zodra je het hebt aangebracht. Daardoor is deze primer voor iedere huidkleur geschikt.

SENSITIVE PRIMER

DE NIEUWE ETOS PRIMERS

Tot slot is er nog de Sensitive Primer. Zoals de naam al doet vermoeden is deze primer ideaal voor de gevoeligere huid. Het bevat namelijk geen siliconen en is een product op waterbasis. Deze primer belooft ook de zichtbaarheid van de fijne lijntjes en de poriën te verminderen.
De kleur is wit en wordt één met de huid na het aanbrengen. Geschikt voor iedere huidtint dus. Ik was redelijk verbaasd dat deze primer ook zo ontzettend zacht en glad aanvoelt op de huid, zonder siliconen. Zeker een aanrader dus als je huid wat gevoeliger is maar je toch de perfecte basis wil voor je make-up.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

DE NIEUWE ETOS PRIMERS

Natuurlijk zijn al deze producten gewoon te koop bij Etos.
Iedere Etos heeft ze in het assortiment, dus ook de Etos bij jou in het kleine dorp of in de grote stad. Via de website van Etos kun je helaas de producten (nog) niet bestellen maar via ah.nl kan dat dan weer wel!

Prijzen:

  • Etos Primer Oil €4.99
  • Etos Filling Primer €4.99
  • Etos Sensitive Primer €4.99

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May