Het is tijd voor de Goodiebox juli editie. Natuurlijk helemaal in het teken van de zomer, maar ook ‘Beauty Around the World’ is iets wat terugkomt in deze box. Heerlijke huidverzorgingsproducten en een totale waarde van €88. Benieuwd? Lees dan even verder.

GOODIEBOX

UNBOXING GOODIEBOX JULI: SUMMER EDITION

De Goodiebox wordt maandelijks opgestuurd en bevat minimaal 2 fullsize beauty producten en drie travel producten. Denk aan make-up, huidverzorging en andere cosmetica producten zoals nagellak en haarproducten. Kijk op de website Goodiebox.nl voor meer informatie én om je box te bestellen!

Summer Bucket List

Wat prettig is aan deze box, je kunt het maandelijks opzeggen. Als je er een keer geen zin in hebt zet je hem dus gewoon even op stop. Je zit nergens aan vast.
Voor €19.95 per maand ontvang je de box thuis, je betaalt geen verzendkosten. Wat ook superfijn is, de box wordt zo nu en dan samengesteld voor jouw persoonlijke profiel. Meestal ontvang je een box die voor iedereen geschikt is!

Het thema van deze maand is ‘The BATW Box: Beauty Around the World Box‘. Goodiebox is namelijk op een creatieve cruise over de hele wereld gegaan. In deze box ontdek jij de laatste trends en de meest magische ingrediënten from all over the world. Denk aan China, Korea, Marokko, Spanje en de Verenigde Staten.

DE INHOUD

UNBOXING GOODIEBOX JULI: SUMMER EDITION

GEZICHTSOLIE

UNBOXING GOODIEBOX JULI: SUMMER EDITION
UNBOXING GOODIEBOX JULI: SUMMER EDITION

Wanneer je mij om mijn beautygeheim vraagt dan zeg ik meteen gezichtsolie! Ik ben dus heel blij met dit product in de box. Het is de Moroccan Rose Superfood Facial Oil van Dr. Botanicals met een waarde van €30.
De olie beschermt en hydrateert je huid en is gemaakt van enkel natuurlijke producten: amandelolie en vitamine A en C.
De olie ruikt ook heerlijk naar roosjes. Zelf gebruik ik voordat ik ga slapen een lekkere gezichtsolie. Maar bij een droge huid kun je dit prima ook overdag gebruiken.

ZONBESCHERMING

UNBOXING GOODIEBOX JULI: SUMMER EDITION

Het is al een tijdje echt zomer in Nederland. Dus een zonbescherming mag niet ontbreken in de box. De Tanning Lotion Spray SPF30 van Wes Surf heeft een winkelwaarde van €10 en is een bescherming en tanning lotion in één. Er zit namelijk een selftan in. Ik heb hem nog niet uitgebreid getest maar het klinkt goed. De geur is overigens zalig! Echt een tropisch kokosgeurtje. Past helemaal bij het seizoen.

SHEET MASKER

UNBOXING GOODIEBOX JULI: SUMMER EDITION

Vervolgens door naar Korea. Daar komen de sheet maskers namelijk vandaan. Dit is de Bubbeling Sheet Mask van Masque me up t.w.v. €5.
Dit masker breng je aan op het gezicht en begint te bubbelen zodat je huid diep wordt gereinigd. Het masker bevat daarnaast bamboe houtskool en dat zorgt er weer voor dat de huid ultiem wordt gevoed! Lekker 🙂

OOG CONCEALER

UNBOXING GOODIEBOX JULI: SUMMER EDITION

Een superfijn product voor de warmere dagen dit. De Active Eye Light van Emité Make-up heeft een waarde van €27 en is een lifesaver.
Deze concealer vermindert donkere kringen én versterkt de huid onder de ogen. Er is een lichte en een medium versie verkrijgbaar en aan de hand van jouw persoonlijke beautyprofiel op goodiebox.nl is de juiste kleur naar je verstuurd. De concealer voelt heerlijk luchtig en licht aan waardoor het je net die frissere uitstraling geeft zonder die make-up look.

VOETEN CRÈME

UNBOXING GOODIEBOX JULI: SUMMER EDITION

Ik ben al weken aan het smeren. Ik loop constant op blote voeten en ze mogen gezien worden in de zomer. De Orange Juice Foot Cream van Naobay kende ik al! Een natuurlijk product met als hoofdingrediënt sinaasappelen: rechtstreeks uit China. De cream bevat verder nog shea butter, aloë vera en tea tree olie die je voeten super zacht maakt. Fijn!
Ik kende deze crème dus al, ruikt heerlijk en trekt snel in waardoor je niet overal heen glibbert! De prijs van dit product is €16.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

UNBOXING GOODIEBOX JULI: SUMMER EDITION

Lekker boxje dit weer. Gevarieerd van gezichtsverzorging tot totale lichaamsverzorging. Deze maand alleen een concealer in de categorie make-up. Maar eerlijk gezegd zit ik met deze hitte dan ook niet te wachten op een full face make-up. De concealer is perfect.
Mijn favoriete product is zonder twijfel de gezichtsolie. Die komt sowieso op! Ook de zonbescherming vind ik heerlijk (vooral de geur :-)). De totale waarde van de box is deze maand €88!

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website. Hier vind je ook alle informatie over de box, het abonnement en de inhoud van de vorige boxen. Een box kost €19.95 en je abonnement is maandelijks opzegbaar!

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May