De Estée Lauder Double Wear lijn is één van de populairste collecties! Nu zit er een nieuw pareltje bij. Namelijk de Flawless Hydrating Primer. De basis voor jouw Double Wear foundation! Kijk je mee?

ESTÉE LAUDER

FLAWLESS HYDRATING PRIMER VAN ESTÉE LAUDER

Het merk Estée Lauder heeft echt geen introductie meer nodig. Het merk behoort tot één van mijn favorieten, al voor ik ging bloggen zelfs.
Ze verkopen heerlijke huidverzorgingsproducten én prachtige make-up. Het merk is één van de grootste van de wereld en ik ken niemand die het niet kent of geen fijn merk vindt. Dat zegt al genoeg denk ik.
Ik heb al regelmatig artikels geschreven over Estée Lauder producten en als je nieuwsgierig bent, kun je die hier vinden.

DOUBLE WEAR FLAWLESS HYDRATING PRIMER

FLAWLESS HYDRATING PRIMER VAN ESTÉE LAUDER

Het nieuwste Double Wear lid is de Double Wear Flawless Hydrating Primer SPF45. De perfecte primer om je huid mee te preppen voor de Double Wear foundation. Deze primer is een kalmerende, comfortabele en lichte basis dat aanvoelt als een blote huid. Het maakt de huid glad en egaal maar tegelijkertijd hydrateert, verheldert en beschermt het de huid tegen invloeden van buitenaf, denk aan uv-stralen en vervuiling.
De primer bevat een SPF45 (lekker hoog) en is olie-vrij, dermatologisch & oftalmologisch getest.

FLAWLESS HYDRATING PRIMER VAN ESTÉE LAUDER
FLAWLESS HYDRATING PRIMER VAN ESTÉE LAUDER

Het is een klein schattig knijpflesje die je eerst goed moet schudden voor je hem gebruikt. Vervolgens heb je maar een mini beetje nodig voor het hele gezicht. Echt maar een drupje. Het is namelijk goed te verdelen over het hele gezicht.
De primer trekt snel in, wat ik wel prettig vind en voelt inderdaad lekker gehydrateerd aan. Ook voelt het lekker glad waardoor de make-up er mooi overheen kan worden aangebracht.
Ik vind een hydraterende primer in de Double Wear lijn sowieso een must! Want de Double Wear foundation is redelijk dekkend en kan soms wat uitdrogen op de drogere huidtypes. Nu niet meer dus, met dank aan de nieuwe primer!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

FLAWLESS HYDRATING PRIMER VAN ESTÉE LAUDER

De producten van Estée Lauder zijn in vrijwel alle parfumerieën te koop en kun je online ook overal vinden.
Ook kun je terecht bij Ici Paris XL, Douglas en Mooi Parfumerie voor Estée. Ook de Bijenkorf en Hudson’s Bay verkopen dit merk.
Deze primer is te koop vanaf 3 september 2018!

Prijs:

  • Double Wear Flawless Hydrating Primer €38

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May