Fillers maar dan zonder naalden? Ik teken ervoor. Oké, voor de lippen moet je wel. Maar voor de huid is er nu een Hyaluron Filler Serum van Image Skincare. Sounds good. Het belooft de kleine lijntjes te vullen zonder te prikken!

IMAGE SKINCARE

IMAGE SKINCARE: AGELESS HYALURONIC FILLER

Hier in Nederland is Image Skincare steeds bekender aan het worden. En terecht! Het merk is van oorsprong Amerikaans en daar mega bekend en populair. Het merk valt onder de high-end cosmetica en is ontwikkeld door Janna Ronert (CEO) en is van oorsprong schoonheidsspecialiste en Dr. Marc Ronert die van oorsprong plastisch chirurg is.
Hun main focus is Age Later en ze hebben voor ieder huidtype of huidprobleem wel een product. Het merk bestaat niet alleen uit producten, maar ook uit behandelingen (die je overigens ook in mijn kliniek: Clinic63 kan laten doen). Meer artikels over dit merk kun je hier vinden.

IMAGE SKINCARE: AGELESS HYALURONIC FILLER

TOTAL PURE HYALURONIC FILLER

Het nieuwe product van Image Skincare is de Ageless Total Pure Hyaluronic Filler en bevat een unieke en pure, hoog geconcentreerde en botanisch afgeleide hyaluron filler.
Het belooft de huid met 1 applicatie als pure hydratatie aan te laten voelen en direct een verjongend effect te geven.
Het serum bevat de krachtige anti-oxidant Vitamine E en heeft de geur van abrikoos, lekker!
De voordelen van het serum zijn onder andere de huid voller te laten aanvoelen, te hydrateren, te verzachten, het verminderen van ontstekingen en is parabenen vrij.
Het serum kan op ieder huidtype worden gebruikt. Zelfs op de heel gevoelige en net gepeelde of ontstoken huid.

IMAGE SKINCARE: AGELESS HYALURONIC FILLER
IMAGE SKINCARE: AGELESS HYALURONIC FILLER

Het serum komt in een mooi glazen flesje met een pipetje. Hierdoor kun je heel gemakkelijk de dosering aanpassen. Je hebt namelijk maar weinig nodig van het product.
De textuur is gel-achtig, ik had het vloeibaarder verwacht, dit is het dus niet. De geur is inderdaad heerlijk. Meestal ruiken dit soort producten heel neutraal, wat ik jammer vind. Deze dus niet!
Bij het aanbrengen merk ik ook dat het nergens prikkelt of irriteert. Zelfs niet rondom mijn ogen, waar ik het aan wil brengen vanwege de fijne lijntjes. Tot slot geeft het inderdaad meteen een voller en gehydrateerd gevoel.
Ik vind het een heerlijk serum dat ik in de ochtend én de avond gebruikt onder mijn crème/moisturizer. Love it!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

IMAGE SKINCARE: AGELESS HYALURONIC FILLER

In Nederland wordt dit merk door 500 instituten verkocht maar het makkelijkst is natuurlijk om het via de webshop te kopen. Daar kun je ook advies krijgen maar ook de locaties vinden waar de behandelcentra zitten. Bij mijn eigen kliniek: Clinic63 verkopen ze dit merk ook én voeren ze de behandelingen uit van Image Skincare.

Prijs:

  • Image Skincare: Ageless Total Pure Hyaluronic Filler €79.95 (gemiddelde prijs).

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May