De nieuwe lippies van NYX Professional Make-up zijn de Sliptease lipglossjes. Think of it like a gloss maar dan super gepigmenteerd. Anders gezegd een Lip Oil. In dit artikel zie je de swatches van alle tinten!

NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

NYX BORN TO GLOW MAKE-UP!

Ja, wie kent het niet. NYX Professional Make-up is inmiddels een begrip in Nederland. Een make-up merk dat toch heel vriendelijk voor je portemonnee is maar aan de andere kant ook gewoon alles heeft én van goede kwaliteit is. Ik vind het een heel fijn merk en heb inmiddels al een heleboel make-uppies hiervan. Je vind tegenwoordig ook NYX winkels in Amsterdam en Rotterdam én kun je alles online vinden bij Douglas (op de nieuwste collecties na, daar moet je altijd eventjes op wachten bij Douglas).
Benieuwd naar andere NYX artikels? Die vind je hier.

SLIPTEASE

NYX SLIPTEASE LIPPIES

De Sliptease lippies van NYX heten voluit Sliptease Full Color Lip Oil. Een lip product dat heel licht en luxueus aanvoelt maar heel hoog gepigmenteerd zijn. De finish is Satin Matte maar is voor mij meer tussen een gloss en een satin finish. De Sliptease komt in 16 verschillende tinten. Van nude tot knallend paars!

NYX SLIPTEASE LIPPIES

Mijn favoriete tinten zijn First Date, Decadent en Motel Dreams. Yes, I’m all into the nudes. Ik vind de applicator overigens ook heel erg fijn. Het heeft namelijk een speciale vorm, spitser naar het einde toe, waardoor het heel precies is aan te brengen. Ook in de mondhoekjes.
De pigmentatie is ge-wel-dig. Met 1 laagje is de dekking volop en glanst het tegelijkertijd. Niet echt satin matte voor mij dus. Hoewel het ook weer geen gloss is.
Na een uurtje wordt het wel minder mooi. Helaas, ik begin mijn eigen lippen te zien op sommige plekjes. Heel gek. Tof lip product dus, maar noodzakelijk om met je mee te nemen in je handtas. Want bijwerken moet je sowieso doen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

NYX SLIPTEASE LIPPIES

NYX is natuurlijk verkrijgbaar bij de NYX stores die onder andere in Amsterdam (kalverstraat) en Rotterdam zitten. Ook is het merk verkrijgbaar bij Douglas, maar niet alle collecties zijn daar meteen te vinden.
Deze producten zijn allebei verkrijgbaar bij de NYX stores én Douglas.

Prijs:

  • Sliptease €7.30 per stuk

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May