Grote kans dat je Pazzione nog niet kent. Voor mij was het ook nieuw. Maar geloof me, voor de geur moet je het zeker een keer proberen. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten! Lees je mee?

PAZZIONE DEL MARE - BREEZY PORTOFINO

PAZZIONE: BREEZY PORTOFINO

Portofino Breezy van Pazzione is een heerlijke geur van Lavendel en Cedar. Denk aan een heerlijke parfum of geurkaars. Zo kun je de geur van deze lijn ook beschrijven.
De producten hebben namelijk allemaal noten zoals een parfum dat ook heeft. De Portofino Breezy lijn noten zijn:

Top Notes : Freesia, Black Currant
Heart Notes : Rose, Patchouli
Base Notes : Vanilla, Blond Wood, Orcanox

Denk dus aan een heerlijke zachte geur met toch een beetje pit erin!

SHOWER FOAM

PAZZIONE: BREEZY PORTOFINO

De Pazzione Breezy Portofino Shower Foam wordt omschreven als een rijk verzorgende schuim die zuinig is in gebruik en vol zit met natuurlijke ingrediënten. Ook prettig is dat de schuim parabenen vrij is.

PAZZIONE: BREEZY PORTOFINO
PAZZIONE: BREEZY PORTOFINO

Andere reviews geven aan dat de geur doet denken aan Si van Armani. Dat kan ik wel enigszins begrijpen. Ik vind de geur in ieder geval echt ontzettend lekker! Het geeft me een luxe gevoel en de geur blijft ook lekker op de huid ruiken.
De schuim is lekker zacht en inderdaad zuinig in gebruikt. Sowieso vind ik een foam altijd heerlijk onder de douche!

BODY CREAM

PAZZIONE: BREEZY PORTOFINO

Door naar de Pazzione Breezy Portofino Body Crème. Dit is een vochtinbrengende en voedende crème en zit ook vol met natuurlijke ingrediënten. Uiteraard is ook de Body Cream parabenen-vrij.

PAZZIONE: BREEZY PORTOFINO
PAZZIONE: BREEZY PORTOFINO

De Body Cream vind ik helemaal fijn. De crème is lekker romig en dik maar heel goed uit te smeren en trekt ook goed in. De geur is exact hetzelfde als de showerfoam maar dan iets intenser. En in combinatie met de showerfoam ruikt het helemaal lang.
Ik moet eerlijk toegeven dat de pot wat goedkoop oogt door het plastic waarvan deze is gemaakt. Maar de inhoud verraste me in positieve zin!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

PAZZIONE: BREEZY PORTOFINO

Pazzione is verkrijgbaar bij Johnbeerens.com waar ze ook andere geurcollecties van het merk hebben. Van iedere lijn is er ook nog een scrub, een badschuim, een douchegel, geurstokjes, een handzeep en handlotion te koop.

Prijzen:

  • Shower Foam €7.95
  • Body Cream €13.95

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May