Deze zomer heeft Kruidvat twee nieuwe producten gelanceerd. Namelijk een Koffie Scrub en een Anti-Cellulitis Body Gel. Natuurlijk werd ik nieuwsgierig naar deze nieuwe budget producten. En vind je hieronder hoe de producten zijn en hoe ik ze vind.

KOFFIE SCRUB

Kruidvat koffie scrub

Koffie scrub

De Koffie Scrub oftewel de Douche Scrubgel Coffee Boost is verrijkt met natuurlijke koffiescrub. Het belooft dode huidcellen en oneffenheden op de huid te verwijderen en direct een energiek en glad gevoel te geven. De scrub bevat provitamine B5 dat helpt om de vochtbalans van de huid te reguleren.

Kruidvat koffie scrub
Kruidvat koffie scrub

Zoals ik al had verwacht is de scrub donkerbruin van kleur. Net als koffie dus. Het ruikt ook echt naar koffie en ik krijg serieus zin in een kopje koffie wanneer ik de scrub gebruik. Perfect voor in de ochtend dus! De scrubkorrels zijn lekker grof waardoor het de huid van je lichaam goed scrubt. Voor het gezicht vind ik de scrub te grof dus ik gebruik hem echt alleen voor mijn lichaam.

ANTI-CELLULITIS BODYGEL

Kruidvat koffie scrub

Het volgende nieuwe product is de Body Gel Anti-Cellulite en helpt om cellulitis te verminderen. De bodygel bevat onder andere Co-enzyme Q10, L-Carnitine en Guarana extract. Dit helpt om de vetophoping in de vetcellen af te breken. Het product belooft dan ook al binnen 3 weken een zichtbaar resultaat als het gaat om cellulitis en belooft binnen 2 weken de stevigheid van de huid te verbeteren. De gel moet tweemaal daags worden aangebracht op de probleemgebieden, zoals de buik, dijen en benen.

Kruidvat koffie scrub
Kruidvat koffie scrub

Persoonlijk resultaat kan ik jullie helaas niet geven. 3 weken is te lang om te testen als blogger haha. Ik heb namelijk meer producten die getest moeten worden. Wel kan ik mijn eerste indrukken alvast verklappen.
De geur vind ik alvast heerlijk, het is een zachte geur en doet me denken aan vanille. Maar toch is dat het niet. De textuur is een lichte en dunne créme met een gel-achtige textuur. De gel is vrij nat bij het aanbrengen maar trekt snel in de huid waarna de huid écht meteen al zachter en gladder aanvoelt. Zeker een fijn product. Of het echt werkt kan ik jullie nu helaas even niet vertellen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Kruidvat koffie scrub

Natuurlijk zijn deze producten bij Kruidvat te koop. Offline in de winkel, maar ook online via de webshop!

Prijzen:

  • Kruidvat Douche Scrubgel Coffee Boost €2.49 (200ml)
  • Kruidvat Body Gel Anti-Cellulite €6.49 (225ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May