De zomer is eigenlijk al voorbij. Maar met de Bronze Goddess lijn van Estée Lauder blijft het nog eventjes zomer. De iconische bronzer en de nieuwe Whipped Body Crème zie je in dit artikel! Lees je gezellig mee?

ESTÉE LAUDER

BRONZE GODDESS

Het merk Estée Lauder heeft echt geen introductie meer nodig. Het merk behoort tot één van mijn favorieten, al voor ik ging bloggen zelfs.
Ze verkopen heerlijke huidverzorgingsproducten én prachtige make-up. Het merk is één van de grootste van de wereld en ik ken niemand die het niet kent of geen fijn merk vindt. Dat zegt al genoeg denk ik.
Ik heb al regelmatig artikels geschreven over Estée Lauder producten en als je nieuwsgierig bent, kun je die hier vinden.

BRONZE GODDESS

BRONZE GODDESS

De Bronze Goddess Collectie is iconisch! Ik ken deze lijn al jaren en heb vaker de parfum én de bronzer gekocht. De lijn is geïnspireerd op de oneindige energie van de zinderende zon en het sensuele verlangen van koele zomeravonden. De collectie van 2018 heeft een nieuwe fragrance én een nieuwe body-collectie.

BRONZE GODDESS BRONZER

BRONZE GODDESS

Met deze Bronzer blijft het voor eeuwig zomer. De zachte, olievrije poeder kan gebruikt worden voor het gezicht, de schouders en het decolleté. En geeft een instant gebronsde look.
De poeder bevat een talgregulerend complex dat ervoor zorgt dat de huid niet gaat glimmen en het comfortabel aanvoelt. Verder is de bronzer niet acne-geen en verstopt het de poriën niet.
Er zijn vier verschillende tinten. Van light tot deep. Dus voor iedere huidtint is er een geschikte bronzer.

BRONZE GODDESS
BRONZE GODDESS

Het uiterlijk van de poeder is in de jaren echt niets veranderd. Nog steeds de prachtige grote poederdoos. Wanneer je de poeder ziet lijkt het vooral een rood-achtige tint te hebben. Hier zie je niets van terug wanneer je het aanbrengt op het gezicht. Het geeft juist die bronzy zomerlook. Ik heb deze bronzer al jaren en ik moet zeggen dat ik er altijd al erg fan van ben geweest.

WHIPPED BODY CREME

BRONZE GODDESS

De Whipped Body Creme is nieuw en breng je aan op de huid om te hydrateren. Wanneer je een bronzen gloed heb dan komt dit nog mooier uit wanneer je de crème hebt aangebracht. De body crème wordt omschreven als een superluxe product met de geur van de verleidelijke, zonovergoten geur van het parfum. Voor het ultieme zomergevoel.

BRONZE GODDESS
BRONZE GODDESS

Ik ben zó ontzettend gek op de geur van de Bronze Goddess parfum en deze body crème heeft die geur dus ook. Zó lekker!
De textuur van de créme is lekker luchtig en toch heel romig. De geur is natuurlijk perfect. De noten van de geur zijn mandarijn, bergamot, gemberextract, kokosnoot, frangipaniblaadjes, jasmijn, kasjmierhout, amber en vanille.
De creme hydrateert inderdaad lekker en laat een fijn laagje achter op de huid dat zorgt voor een glowy look. I LOVE it. De geur blijf je trouwens lang ruiken. Helemaal top in combinatie met de parfum!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

BRONZE GODDESS

De producten van Estée Lauder zijn in vrijwel alle parfumerieën te koop en kun je online ook overal vinden.
Ook kun je terecht bij Ici Paris XL, Douglas en Mooi Parfumerie voor Estée. Ook de Bijenkorf en Hudson’s Bay verkopen dit merk.

Prijzen:

  • Bronze Goddess Bronzer €44
  • Bronze Goddess Whipped Body Creme €44 (200ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May