Het nieuwe Instant Soothing Mask van The Bodyshop is een masker met haver, amandelmelk én aloë vera. Daarom dus ook geschikt voor de gevoelige huid. Het masker belooft de huid er meteen gladder, gehydrateerd en zachter aan te laten voelen en te zien! Kijk je mee?

THE BODYSHOP

HET NIEUWE BODYSHOP MASKER MET HAVER

The Bodyshop is ALTIJD dierproefvrij en strijden ze tegen een dierproefvrije wereld.
Ben je ook tegen dierproeven? En wil je deze wereldwijd verbannen? Dan moet je echt eventjes de petitie tekenen. Dat kun je hier doen.
In Europa zijn gelukkig alle producten inmiddels dierproefvrij maar we zijn er nog lang niet. Zo is het in China verplicht om cosmetica op dieren te testen voordat het wordt verkocht. En helemaal niet eens nodig!

Benieuwd naar andere artikelen over The Bodyshop? Check hier alle Bodyshop posts!

MEDITERRANIAN ALMOND MILK WITH OAT MASK

HET NIEUWE BODYSHOP MASKER MET HAVER

Het nieuwe Instant Soothing Mask van The Bodyshop is zoals het hoort 100% vegan en is verrijkt met haver uit Engeland, dat ervoor zorgt dat de huid mild geëxfolieerd wordt. Ook bevat het Community-Trade amandelmelk uit Spanje en rustgevende biologische Community-Trade aloë Vera uit Mexico. Hierdoor is het masker perfect voor de gevoelige huid.
Wat ook heel interessant is, is dat het masker probiotica bevat.

HET NIEUWE BODYSHOP MASKER MET HAVER
HET NIEUWE BODYSHOP MASKER MET HAVER

Ik was heel erg nieuwsgierig naar het masker. De maskers van The Bodyshop vind ik altijd heel erg fijn. De natuurlijke ingrediënten zijn altijd goed voor de huid en doen wat ze beloven.
Dit masker ruikt in de eerste plaats heerlijk. Ik ruik vooral de amandelmelk. Een licht-zoetige geur, maar heel subtiel.
De textuur is crème-achtig en heeft stukjes amandel en haver die je goed ziet zitten.

HET NIEUWE BODYSHOP MASKER MET HAVER
HET NIEUWE BODYSHOP MASKER MET HAVER

Ik breng het masker lekker dik aan. Op de foto’s hierboven zie je de stukjes amandel en haver ook goed zitten.
Het masker droogt niet op, wat ik eigenlijk wel prettig vind. Hierdoor is het ook gemakkelijk af te spoelen met water.
Na gebruik voelt mijn huid inderdaad lekker zacht aan én gehydrateerd. Het voordeel van de toegevoegde aloë vera is dat het de huid ook heelt. Dus als je pukkeltjes of onzuiverheden hebt (gehad) dan is dit masker ook heel fijn om de huid weer te helen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

HET NIEUWE BODYSHOP MASKER MET HAVER

Natuurlijk zijn de producten allemaal te koop bij de Bodyshop. Als je wil snuffelen of voelen aan de producten dan zou ik even de winkel binnenlopen. Maar je kunt het ook gewoon bestellen via de webshop van The Bodyshop.

Prijs:

  • Instant Soothing Mask €20 (75ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May