De nieuwste geurlijn is de Aerin Éclat de Vert. Ik ben helemaal fan van de geuren van dit merk. Zo was de Hibiscus Palm mijn allerfavoriete geur. Ik was natuurlijk heel benieuwd naar deze lijn. In dit artikel lees je er meer over, ook over de noten, verkrijgbaarheid en natuurlijk de prijzen.

AERIN

AERIN ECLAT DE VERT: ALS JE VAN FRISSE GEUREN HOUDT

Persoonlijk merk ik dat Aerin nog niet heel erg bekend is in Nederland onder de vrouwen. Dat vind ik jammer, want het is echt de moeite waard om even te bekijken.
Het merk Aerin is opgericht door Aerin Lauder (jawel, de dochter van de Estée Lauder oprichters). Aerin ontwerpt niet alleen beauty producten zoals parfum, huidverzorging en make-up. Maar ook Home Decor en Fashion accessoires zoals tassen en sieraden.
Aerin staat voor klassiek maar toch met een moderne twist. Ze ontwerpt ieder product om het leven iets mooier en makkelijker te maken. Meer informatie over het merk kun je vinden op de officiële website. Meer artikelen van Aerin vind je hier.

AERIN ECLAT DE VERT: ALS JE VAN FRISSE GEUREN HOUDT

AERIN ÉCLAT DE VERT

De nieuwe geurlijn van Aerin is Éclat de Vert en heeft een bodycream, een geurkaars en natuurlijk een parfum.
De geur is geïnspireerd door de kust van Zuid-Frankrijk en bevat de sprankelende noten van citrus, magnolia en jasmijn gecombineerd met een groene dimensie van galbanum hars en mastiekboom. Ook heeft de geur een houtige ondertoon maar is het vooral een heerlijk frisse, toch diepe geur.

AERIN ECLAT DE VERT: ALS JE VAN FRISSE GEUREN HOUDT

De flacon is exact hetzelfde als mijn vorige geur van Aerin. Alleen is de dop anders van kleur en zit er een mooi gevlochten touwtje om de dop.
De geur wordt omschreven als een zeer groene geur. Dit verwacht je ook vanwege het uiterlijk van de flacon. Toch vind ik de geur heel zacht groen met een tikje bloemige noten. Hierdoor is het een frisse geur maar wordt het door de bloem- en houtnoten toch een zwoele geur.
Wat ik persoonlijk écht heel fijn vind aan de geuren van dit merk is dat ze echt de hele dag blijven ruiken. Ik krijg zoveel complimenten als ik een geur van Aerin draag.
Het is dan ook mijn favoriete parfum merk, en daar heb ik serieus niets aan gelogen. De geuren zijn iets duurder dan ik gewend ben maar zeker waard! Ook omdat je maar weinig nodig hebt om te sprayen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

AERIN ECLAT DE VERT: ALS JE VAN FRISSE GEUREN HOUDT

De Aerin producten zijn niet heel goedkoop, ze vallen namelijk onder het luxe segment en dat begrijp ik. Want het is absoluut iedere cent waard (vind ik).
De parfum is te koop bij onder andere de Bijenkorf en Douglas.

Prijzen:

  • Aerin Éclat de Vert: 50ml €104, 100ml €145

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May