Je huid airbrushen in real life? Dat kan met de Boiing Concealers. De Benefit Boiing Concealers hebben allemaal verschillende eigenschappen, maar één ding hebben ze gemeen. Ze verbergen alle imperfecties zoals donkere kringen, lijntjes en puistjes. Kijk je mee? Je vindt ook de swatches in dit artikel.

BENEFIT COSMETICS

REVIEW VAN DE BENEFIT BOIING CONCEALERS

Het merk Benefit heeft de laatste tijd een enorme sprong gemaakt in Nederland. Vrijwel iedereen kent het inmiddels, en zo niet dan moet je toch echt eventjes kijken naar de pareltjes die ze verkopen in mijn eerdere reviews.

Het merk is te herkennen aan de mooie, vrolijke kleurtjes. Ik hou ervan

Het merk is in 1976 ontstaan in San Francisco en heeft de bekende vrolijke en superleuke uitstraling die je niet kunt missen. Vooral pastel kleurtjes. Ik hou ervan. De meest populaire producten zijn onder andere de wenkbrauw producten. Maar de concealers zijn ook heerlijke producten!

Benefit BOiing

BENEFIT BOIING INDUSTRIALS STRENGTH CONCEALER

REVIEW VAN DE BENEFIT BOIING CONCEALERS

De Boiing concealer waar het allemaal mee begon, de Industrial Strength Concealer. Een langhoudende volledig dekkende concealer. Klinkt hemels niet?
De concealer bedekt namelijk donkere kringen, puistjes en verkleuringen volledig. De textuur is crème-achtig en de finish is mat (fijn!). Deze concealer is in zes tinten verkrijgbaar. Mijn kleur is nummer 2 en deze zie je ook terug in dit artikel.

REVIEW VAN DE BENEFIT BOIING CONCEALERS
REVIEW VAN DE BENEFIT BOIING CONCEALERS

I love love love deze concealer! In de zomer draag ik liever een wat lichtere concealer maar deze is perfect voor in de avond of voor de koudere maanden waar mijn wallen net iets meer zichtbaar worden. Hij dekt namelijk ontzettend goed. Aanbrengen kan op alle manieren maar ik vind het met een beautyblender het prettigst. Ook voor de onwelkome pukkeltjes een heel fijne concealer die goed blijft zitten en inderdaad een matte finish heeft waardoor de pukkel dus niet meer opvalt!

BENEFIT BOIING AIRBRUSH CONCEALER

REVIEW VAN DE BENEFIT BOIING CONCEALERS

Door naar de Airbrush Concealer die de imperfecties perfect wegblurt. De concealer belooft de huid in het echt te retoucheren. De concealer is een soft-focus en licht product dat de donkere kringen en fijne lijntjes wegvaagt zonder dat het in de lijntjes gaat zitten of op gaat drogen. De formule smelt samen met de huid waardoor het niet zichtbaar is, is waterproof en belooft tot wel 10 uur lang perfect te blijven zitten.
Ook deze concealer is in zes tinten verkrijgbaar en de kleur in dit artikel is net als de vorige concealer nummer 2.

REVIEW VAN DE BENEFIT BOIING CONCEALERS
REVIEW VAN DE BENEFIT BOIING CONCEALERS

De Airbrush concealer gebruik ik bijna iedere dag onder mijn ogen. Dit is mijn favoriete ‘wake-up’ product. Het geeft je namelijk meteen een fris effect en maakt de huid onder de ogen mooi egaal en helder. Nu heb ik niet snel last van product dat in mijn lijntjes gaat zitten maar ook met dit product heb ik daar dus geen last van. Ik breng het aan met een beautyblender en poeder het vervolgens af met een translucent powder.

VOOR

REVIEW VAN DE BENEFIT BOIING CONCEALERS

NA

REVIEW VAN DE BENEFIT BOIING CONCEALERS

LINKS MET, RECHTS ZONDER

REVIEW VAN DE BENEFIT BOIING CONCEALERS

Hieronder zie je swatches van de twee verschillende concealers. Nu denk je misschien dat het gek is omdat ze verschillend lijken qua kleur maar toch dezelfde tint zouden moeten hebben.
Klopt, ze zijn inderdaad verschillend van tint. Dit komt doordat ze ook twee verschillende functies hebben. De Airbrush concealer is lichter omdat het een ‘airbrush’ effect geeft en verhelderend werkt. De Industrial Strength concealer is wat donkerder omdat dit de kleur van de huid moet zijn. Hier gaat het echt om het dekken van imperfecties.

REVIEW VAN DE BENEFIT BOIING CONCEALERS

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

REVIEW VAN DE BENEFIT BOIING CONCEALERS

Benefit is te koop bij Douglas, sommige locaties hebben zelfs helemaal een Benefit Bar waar je je kunt laten adviseren, opmaken en de juiste kleuren kan uitkiezen samen met een Benefit Professional. Natuurlijk kun je de producten ook via de webshop van Douglas kopen en via de officiële Benefit Netherlands webshop.

Prijzen:

  • Boiing Airbrush Concealer €24.48
  • Boiing Industrial Strength Concealer €24.48

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May