De NYX Lingerie Lippies zijn dé nude lipproducten van dit merk. Voorheen waren deze alleen in een matte finish verkrijgbaar. Maar nu ook met een shimmer, gloss en glitter finish! Yay!
In dit artikel vind je alle kleurtjes en natuurlijk alle swatches!

NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

TEAM SHIMMER

Ja, wie kent het niet. NYX Professional Make-up is inmiddels een begrip in Nederland. Een make-up merk dat toch heel vriendelijk voor je portemonnee is maar aan de andere kant ook gewoon alles heeft én van goede kwaliteit is. Ik vind het een heel fijn merk en heb inmiddels al een heleboel make-uppies hiervan. Je vind tegenwoordig ook NYX winkels in Amsterdam en Rotterdam én kun je alles online vinden bij Douglas (op de nieuwste collecties na, daar moet je altijd eventjes op wachten bij Douglas).
Benieuwd naar andere NYX artikels? Die vind je hier.

TEAM SHIMMER | LINGERIE SHIMMER

TEAM SHIMMER
TEAM SHIMMER
TEAM SHIMMER

Shimmer

De NYX Lingerie Lippies is voor de meesten wel bekend toch? Dé nude matte liquid lipstick van NYX Professional Make-up. Met werkelijk alle nude kleurtjes die je maar kunt bedenken.
Nu zijn er de NYX Lingerie Shimmer Lippies! Oke, ze zijn er al even, maar ik ben wat later met posten.. Anyways, de lippies zijn er in de finishes Gloss, Shimmer en Glitter.
Je kunt ze op zich dragen voor een mooie nude lip look, maar je kunt ze ook aanbrengen over bijvoorbeeld een matte lipstick voor een mooi plump/glossy effect.

SWATCHES

TEAM SHIMMER

Hierboven zie je het verschil tussen de verschillende finishes van de kleur ‘Butter’. Vrijwel iedere tint heeft drie verschillende finishes, dus je hebt sowieso een finish/kleur die helemaal bij je past.
Hieronder zie je alle verschillende swatches.

GLOSS FINISH

TEAM SHIMMER

SHIMMER FINISH

TEAM SHIMMER

GLITTER FINISH

TEAM SHIMMER

LOOK

TEAM SHIMMER
TEAM SHIMMER
TEAM SHIMMER

Mijn favoriete kleur is de Butter Gloss. Deze draag ik op bovenstaande foto’s.

SHIMMER DOWN

TEAM SHIMMER

Tot slot zijn er nog de Shimmer Down Lip Veil lippies, deze worden omschreven als een halo van hoogglans en een flush van kleur. De lippies zijn hoog gepigmenteerd en bevatten een glans en glitter zonder dat het plakkerig aanvoelt.

SWATCHES

TEAM SHIMMER

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

NYX is natuurlijk verkrijgbaar bij de NYX stores die onder andere in Amsterdam (kalverstraat) en Rotterdam (lijnbaan) zitten. Ook is het merk verkrijgbaar bij Douglas, maar niet alle collecties zijn daar meteen te vinden.
Deze producten zijn allebei verkrijgbaar bij de NYX stores én Douglas.

Prijzen:

  • NYX Lingerie Shimmer, Gloss & Glitter €8.35 pst.
  • NYX Shimmer Down Lip Veil €8.36 pst.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May