Wie heeft er geen gekleurd haar? Weinig vrouwen zullen hier ja op antwoorden. Ben jij the lucky one met de perfecte kleur haar? Good for you. Ik ben dat niet.
Maar geverfd haar heeft ook goede verzorging nodig. Deze Colour Love shampoo en conditioner van The Insiders zorgt voor jouw gekleurde lokken. Lees je mee?

THE INSIDERS

COLOUR LOVE: THE INSIDERS

The Insiders is een professioneel haarmerk die is gevormd door verschillende haarspecialisten. Kapsters, catwalk stylisten, kleur specialisten en gezond-haar-specialisten.
Ieder product van het merk is ontwikkeld, gevormd en getest door deze professionals die iedere dag met haar te maken krijgen. Het testen van de producten wordt ook door de specialisten zelf gedaan en als het niet goed genoeg is dan sturen ze het gewoon terug naar het laboratorium.
Verder bevatten de producten veel natuurlijke ingredienten waardoor er geen parabenen in de producten zitten én ook is het merk volledig dierproefvrij.
Eerdere reviews over het merk, zoals borstels, producten en een behandeling bij de salon vind je hier.

COLOUR LOVE

Colour Love is een lijn van The Insiders die specifiek gericht is op gekleurd haar. Zo bevat de lijn producten voor geblondeerd haar: zoals een shampoo en en masker, maskers voor rood en bruin haar. En een shampoo en conditioner voor al het gekleurde haar om jouw geverfde haar zo lang mogelijk mooi te houden.

SHAMPOO

COLOUR LOVE: THE INSIDERS

De Stay With Me Colour Saver Shampoo houdt de kleurmoleculen langer vast waardoor er minder kleur meekomt tijdens het wassen. Kort gezegd gaat het color fade tegen tijdens het wassen. Geen vale kleurtjes meer in het haar dus.
Daarnaast werkt de shampoo anti-statisch, fijn!
De shampoo ruikt heerlijk, zoals ik ben gewend van het merk. En de lekker grote fles zorgt ervoor dat ik er lang mee doe. De shampoo is verder mild genoeg om ook beschadigd haar te wassen zonder het ernstiger te beschadigen, maar juist te verzorgen.

CONDITIONER

COLOUR LOVE: THE INSIDERS

De Stay With Me Colour Saver Conditioner is vanzelfsprekend een product die hoort bij de shampoo uit deze lijn. De conditioner is werkt rijk hydraterend en bevat het Colour Saver Complex. Hierdoor zorgt het ervoor dat je kleur langer mooi blijft en voedt en versterkt het tegelijkertijd de haarstructuur.
Ik ben zelf verslaafd aan conditioners. Ze maken het haar altijd lekker zacht, glad en goed doorkambaar. Dat doet deze conditioner ook. Niet alleen zorgt het ervoor dat je kleur langer mooi blijft, maar verzorgt het je haar ook. Door verven kan het haar droog en pluizig worden, de conditioner werkt hydraterend en zorgt er dus voor dat droge puntjes en pluizig haar verdwijnen!

COLOUR LOVE: THE INSIDERS
COLOUR LOVE: THE INSIDERS

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

COLOUR LOVE: THE INSIDERS

De producten van dit merk zoals shampoos, haar tools en hairstyling producten vind je bij de webshop Salon B.
Ook kun je de producten natuurlijk kopen bij alle Salon B’s in Nederland. Wil je weten waar een Salon B in jouw buurt zit? Dit kun je ook checken op de website. Voer je postcode in en de dichtstbijzijnde salon staat meteen in je beeld!

Prijzen:

  • Stay With Me Colour Saver Shampoo €21.95 (250ml)
  • Stay With Me Colour Saver Conditioner €21.95 (250ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May