Een masker die je ’s nachts opdoet en na 7 dagen al zichtbare resultaten geeft? Het nieuwe Filorga Night mask belooft dit te doen. Het bevat namelijk hyaluronzuur, collageen, melatonin en detoxing ingrediënten. Lees verder voor meer informatie!

FILORGA

FILORGA NIGHT MASK

Een tijdje geleden maakte ik kennis met het merk Filorga. Het is een redelijk innovatief merk met leuke en speciale huidverzorgingsproducten.
Zo heb ik ook de ‘Lip filler’ van Filorga geprobeerd, dit artikel kan je hier lezen. Uiteraard zijn er meer artikelen van het merk. Deze vind je hier.

NACHTMASKER

FILORGA NIGHT MASK

Het nieuwste product van het merk is de Filorga NCEF-Night Mask en is een ultra-herstellend masker voor een jeugdige huid in slecht 7 nachten.
Het masker heeft namelijk hetzelfde effect op de huid als uren slaap, best bijzonder! Het beïnvloedt de melatoninespiegel en het bevat dezelfde actieve ingrediënten als bij meso-therapie injecties.
NCEF staat overigens voor New Cellular Encapsulated Factor, wat inhoudt dat de inkapseltechniek van de actieve bestanddelen diep in de huid kunnen doordringen zonder het gebruik van naalden.
Het masker bevat onder andere Melatonin’CX, een extract van de zijdeboom afkomstig en reguleert en stimuleert het herstelproces van de huid, ook bevat het hyaluronzuur en collageen waardoor de huid gladder en voller oogt en tot slot bevat het ook het extract van de rode indigoplant dat een detox werking heeft. Dit beschermt en herstelt de huid van stress en vervuiling.

FILORGA NIGHT MASK
FILORGA NIGHT MASK

Ik moet toegeven dat het allemaal heel interessant klinkt en ik niet kon wachten om het te gebruiken.
Als eerste de kleur en de textuur, ik was best verbaasd toen het masker roze bleek te zijn. Ik weet niet waarom, maar dit had ik niet verwacht. De textuur is gel-achtig en lekker dik. Hierdoor hoef je niet veel te gebruiken voor het hele gezicht.
Het aanbrengen voelt prettig aan en het masker trekt niet direct in de huid. Ik moet zeggen dat mijn huid na het aanbrengen wel heerlijk zacht en glad aanvoelt.
De volgende dag was mijn huid nog goed gehydrateerd, ik gebruik normaal gesproken een olie ’s nachts om mijn vochtbalans goed te herstellen. Dat doet dit masker zeker ook!
Of ik écht verschil zie? Ik voel het in ieder geval wel! Mijn huid voelt goed aan! En het is een heerlijk masker om te gebruiken.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

FILORGA NIGHT MASK

Filorga is te koop bij Ici Paris XL. Dit masker is verkrijgbaar vanaf september 2018 (nog 2 weekjes wachten dus).

Prijs:

  • Filorga NCEF-Night Mask €59.90 (50ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May