Volle lippen zonder plastic surgery. Klinkt een beetje als een droom. Ik kwam een product tegen die beloofd je lippen (blijvend) voller te maken binnen 7 dagen. Ik was best wel benieuwd. De Nutri Filler Lips van Filorga ziet er in ieder geval veelbelovend uit. Werkt het ook? 

FILORGA

Filorga is een merk dat ik nog niet kende. Op de website vind ik wat informatie over dit merk. Zij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de sector en zijn gespecialiseerd in non-surgical huidverbetering. Dus denk hierbij aan anti-ageing, rimpeltjes vullen en nu dus ook lippen vergroten.
In de producten worden vooral ingrediënten gebruikt als hyaluronzuur en NCTF (vitamines, co-enzymes, anti-oxidanten, aminozuren en mineralen).
Voor meer informatie verwijs ik jullie even door naar de website. Want hier staat alle informatie over het merk.
Wat ik wél even moet zeggen is dat Filorga niet op dieren test en ook de ingrediënten zijn nooit op dieren getest. Mooi!

NUTRI FILLER LIPS

Volle lippen zonder plastic surgery?

Volle lippen

Ik ben een beetje sceptisch en geloof nooit zo in dit soort dingen. Maar ik ben óók nieuwsgierig. Dus toen ik dit product voorbij zag komen vond ik dat ik moest kijken of het werkt of niet.
Eerst maar wat informatie over het product:
Het product voedt en herstelt door de toevoeging van karitéboter. Een peptide stimuleert de aanmaak van collageen en zorgt voor gladdere en vollere lippen en de toegevoegde NCTP formule zorgt weer voor een jongere uitstraling en een frissere kleur van de lippen.

Nou ja goed, ik ben dus al een oudje (30+) en ik merk inderdaad dat de lippen iets minder vol zijn dan een jaar of 10 geleden. Bummer. Als dit werkt ben ik blij.
Het product is bedoeld om als lippenbalsem te gebruiken. Doe je dit iedere dag? Dan zouden de lippen na 7 dagen al voller moeten zijn. Ik ga de proef op de som nemen en de lippenbalsem 7 dagen gebruiken.
Verder gebruik ik niets voor mijn lippen. Geen andere balsems, geen lipglosses maar misschien wel een beetje lipstick tussendoor. Anders voel ik me echt vreselijk kaal haha.

Volle lippen zonder plastic surgery?

De balsem zit in een soort lipgloss huls. Aan de ene kant een draaisysteem waarmee je de balsem omhoog draait naar het aanbreng gedeelte toe. Dit is een soort rubberen opzetstukje met gaatjes.
Hier komt de balsem uit. Draai niet te enthousiast aan de dop want dan komt er echt veel teveel uit. Een draai van 180 graden is genoeg voor 1x aanbrengen.

De lippenbalsem is transparant en ruikt neutraal. Het brengt aan als een lipgloss en zo ziet het er ook uit. Het glanst heel erg. Op zich vind ik dat wel fijn want dan heb ik geen blote billen gezicht zeg maar.
De smaak vind ik niet heel erg lekker eigenlijk. Het is ook niet overheersend vies maar er zit een klein raar bijsmaakje aan.

Volle lippen zonder plastic surgery?

VERSCHIL NA 7 DAGEN

Wat ik ten eerste wel jammer vind is dat het 7 dagen duurt voordat het resultaat geeft. Maar ik heb nog niet eerder een product gezien die ‘blijvende’ resultaten geeft.
De lip plumpers bevatten namelijk mint of kaneel en dat duurt maar een uurtje ongeveer. Daarna zijn je lippen weer terug bij af.

Of de lip filler mij nu echt vollere lippen geeft weet ik niet echt, ik zie niet echt veel verschil. Ik zal vanmiddag nog even een voor/na fotootje plaatsen. Wél lijken de lippen voller met de balsem op vind ik. En deze kan op zich worden gedragen maar ook boven een lipstick  bijvoorbeeld. Geeft gelijk een fijne glans. Een fijne lippenbalsem die de lippen volume geeft maar blijvend effect? Dat zie ik bij mezelf niet.

KOPEN

De Filorga lip filler is vanaf oktober dit jaar te koop voor €24,90. Voor meer informatie verwijs ik jullie door naar de website van Filorga.

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
Volle lippen disclaimer

May