Het is weer tijd om de Unboxing Goodiebox te doen samen met jullie! Heb je al vol spanning uitgekeken naar de nieuwe box? Hierin vind je van alles waardoor je het zomergevoel nog langer kan vasthouden. Kijk snel verder! 

GOODIEBOX

UNBOXING GOODIEBOX SEPTEMBER

De Goodiebox wordt maandelijks opgestuurd en bevat minimaal 2 fullsize beauty producten en drie travel producten. Denk aan make-up, huidverzorging en andere cosmetica producten zoals nagellak en haarproducten. Kijk op de website Goodiebox.nl voor meer informatie én om je box te bestellen!

Make it Last

Wat prettig is aan deze box, je kunt het maandelijks opzeggen. Als je er een keer geen zin in hebt zet je hem dus gewoon even op stop. Je zit nergens aan vast.
Voor €19.95 per maand ontvang je de box thuis, je betaalt geen verzendkosten. Wat ook superfijn is, de box wordt zo nu en dan samengesteld voor jouw persoonlijke profiel. Meestal ontvang je een box die voor iedereen geschikt is!

Het thema van deze maand is ‘Make it Last’. De warme dagen, zonnestralen op onze huid. De zomer mag wel voor eeuwig duren. Helaas is dat niet zo. Maar om je toch dat gevoel te geven heeft Goodiebox de ‘Make it Last’ box gecreëerd voor september. Zodat je het zomergevoel kunt vasthouden!

DE INHOUD

UNBOXING GOODIEBOX SEPTEMBER

UNBOXING GOODIEBOX SEPTEMBER

FACE SERUM

UNBOXING GOODIEBOX SEPTEMBER

Het eerste product is meteen mijn favoriete product van de box. Deze Carrot Broccoli Chia Face Serum van You & Oil is een serum voor het gezicht dat bestaat uit groente!
Ik leef voor dit soort producten! Het serum zit vol met superfoods zoals wortel, broccoli en chia.

UNBOXING GOODIEBOX SEPTEMBER
UNBOXING GOODIEBOX SEPTEMBER

Dit serum gebruik je na het reinigen van de huid en voor het aanbrengen van de crèmes. De geur is echt een groentegeur! I love it. Ja, oké het is geen geur waar je van genieten kan. Maar het geeft wel meteen het gevoel dat het product natuurlijk is én echt groente bevat.
Het flesje is trouwens ook best groot en heeft een winkelwaarde van €37. Ik vind het alleen jammer dat het flesje geen pipetje heeft. Het druppelsysteem vind ik onhandig en duurt me te lang.

NAGELLAK

UNBOXING GOODIEBOX SEPTEMBER

Deze nagellak heeft een heerlijk zomers kleurtje. Clarendon Street van Nails Inc. (€14) geeft je een sophisticated look én laat je bruiner lijken.
Dus gewoon lekker blijven dragen die zomerkleurtjes. Ik ben eerlijk gezegd niet van de donkere nagellak kleuren. Ik hou hiervan!

NAGELRIEM OLIE

UNBOXING GOODIEBOX SEPTEMBER
UNBOXING GOODIEBOX SEPTEMBER

Ik dacht eerst dat het een oogmake-up remover was. Maar het is de Cuticle Oil van Seacret t.w.v. €12.95.
De olie bevat de natuurlijke kracht van de zee. Deze nagelriem olie bevat namelijk ingrediënten uit de Dode Zee. Deze olie voor je nagelriemen zorgt voor hydratatie van de nagel én de huid eromheen. Handig is het tuutje, als je even knijpt in het flesje komt er een druppeltje uit. Net genoeg voor één nagel. De olie is geurloos en trekt lekker snel in, geen vettige vingers dus.

TANNING DROPS

UNBOXING GOODIEBOX SEPTEMBER
UNBOXING GOODIEBOX SEPTEMBER

Deze Gradual Tanning Drops van Balance Me zijn volledig nieuw voor me. Het is geen fullsize maar een sample. De fullsize flacon heb je voor €33 (30ml), dit flesje bevat 4ml en heeft dus een waarde van €4.40.
Mijn kleurtje is echt al weg, maar mocht je nog een mooi bruin kleurtje hebben, of ga je nog op vakantie? Deze druppels houden namelijk je sunkissed kleurtje en is meteen een verzorgend serum. Heel simpel, 1-3 druppels mengen met je dagcrème. Ik ben er erg benieuwd naar en ga hem zeker gebruiken als ik weer een kleurtje heb gekregen 🙂

LIPPENBALSEM

UNBOXING GOODIEBOX SEPTEMBER

Hoe cute is de verpakking van deze Object of Affection Lipbalm van Teeez Cosmetics (€17)?. De balsem belooft je zachte lippen te geven maar met een subtiel kleurtje. Ideaal dus voor een zwoele nazomeravond.
De lippenbalsem zit ook nog eens vol met anti-oxidanten en bevat geen parabenen of siliconen. Oh ja, en hij plakt niet!
Ik heb denk ik het meest donkere kleurtje gekregen, er zijn vier verschillende kleuren verdeeld onder de boxen. Misschien heb jij dus wel een ander kleurtje!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

UNBOXING GOODIEBOX SEPTEMBER

Dit thema komt van pas bij een heleboel van jullie denk ik. De zomer is over en we balen er allemaal van. Hoewel ik de herfst ook heerlijk vind met kaarsjes en dekentjes. Maar toch nog even het zomergevoel vasthouden. En dat lukt met deze producten. Zeker de Tanning Drops passen goed in het thema. Het fijnste product vind ik trouwens de groente serum! Héérlijk.
De totale waarde van de box van september is €85.40! Joe, lekker hoor!

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website. Hier vind je ook alle informatie over de box, het abonnement en de inhoud van de vorige boxen. Een box kost €19.95 en je abonnement is maandelijks opzegbaar!

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May