Het wordt weer kouder buiten en de huid gaat dat merken. Starskin heeft daarvoor twee intensief hydraterende maskers. Eén voor de huid en één voor de lippen. Want die kunnen absoluut verzorging gebruiken! Lees je mee?

STARSKIN

STARSKIN HYDRATING MASKERS

STARSKIN®  is inmiddels wel een bekend merk. Het is gecreëerd op basis van de kennis van dermatologen en schoonheidsspecialisten en is wordt geproduceerd in Korea. .Een verbluffend perfecte teint. Een gezonde, stralende gloed, alsof de huid van binnenuit verlicht wordt. Iedere vrouw vraagt zich af wat de beauty geheimen zijn van de glamoureuse filmsterren die over de rode loper flaneren. Nou, dat is volgens het merk dus Starskin. Hiermee worden Hollywoods beste geheimen onthuld.
Niet geheel onbelangrijk: Alle producten zijn vrij van parabenen, siliconen, sulfaten, minerale oliën en chemische kleurstoffen. Verder is het merk OOK nog eens gecertificeerd cruelty free ♡ Wil je meer maskertjes zien? Die heb ik ook voor je geprobeerd en vind je op deze pagina.

RED CARPET READY MASKER

STARSKIN HYDRATING MASKERS

Het Red Carpet Ready – Masker is hét masker voor een gedehydrateerde, droge en uitgeputte huid. Het belooft je namelijk een gezonde dewy huid te geven. Eén masker geeft je meteen een hydratatie boost. Het masker is namelijk doordrenkt met een heel flesje van het meest krachtige plumping-serum en gemaakt van gefermenteerd, vitaminerijk kokosnootsap voor een intens gehydrateerde, soepele huid. En in 20 minuutjes ben je al klaar!

STARSKIN HYDRATING MASKERS
STARSKIN HYDRATING MASKERS

Als er één ding is waar ik last van heb is dat wel een droge huid. Zeker in de herfst, maar óók in de zomer. Dit masker zou voor mij dus meteen resultaten moeten geven.
En dat doet het zeker. Na gebruik voelt mijn huid inderdaad heerlijk gehydrateerd aan en totaal niet meer droog.
Let wel op, als je make-up gaat aanbrengen na het masker, dep dan even het overtollige serum van de huid. Anders blijft het niet goed zitten. Wanneer het serum is ingetrokken kun je beginnen met je make-up routine!

DREAMKISS

STARSKIN HYDRATING MASKERS

Het Dreamkiss Masker is speciaal voor de lippen gemaakt. Het is namelijk een vochtinbrengend masker voor de lippen en bevat net als het vorige gezichtsmasker natuurlijk gefermenteerde kokosmelk, die als een tweede huid aan het gezicht hecht om de huid snel en doelmatig te voeden met vitale huidverzorgingscomponenten.
In één lippenmasker zit 5ml van het intens hydraterend en verzorgend serum dat de lippen in 15 minuten intensief behandelt. Er zitten trouwens twee lippenmaskers in 1 verpakking.

STARSKIN HYDRATING MASKERS
STARSKIN HYDRATING MASKERS

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

STARSKIN HYDRATING MASKERS

De producten van Starskin zijn allemaal verkrijgbaar bij Douglas.

Prijs:

  • Starskin Red Carpet Ready Masker €10.15
  • Starskin Dreamkiss Lippen Masker €10.15 (2x)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May