De nieuwste geur van Tom Ford heet Ombré Leather en is voor vrouwen én mannen! Een heerlijk kruidige geur die geïnspireerd is op het wilde westen en haar woestijnen.
In dit artikel vind je er alle informatie over! Dus neem snel een kijkje.

TOM FORD

TOM FORD OMBRÉ LEATHER: DE NIEUWE UNISEX GEUR

Tom Ford is een Amerikaans mode ontwerper. En niet onbelangrijk, een knappe man! Echt. Hij is van alle markten thuis, denk aan de fashion wereld, maar ook zit hij in de filmwereld.
In het verleden heeft Tom Ford bij Gucci gewerkt als designer en is gegroeid naar creative director van Yves Saint Laurent. In 2005 begon hij zijn eigen merk, hij begon vooral met zonnebrillen en is in samenwerking met Estée Lauder een beauty collectie begonnen.
Meer artikelen over Tom Ford vind je hier!

TOM FORD OMBRÉ LEATHER: DE NIEUWE UNISEX GEUR

OMBRÉ LEATHER

De nieuwste geur in de collectie van Tom Ford is Ombré Leather, een geur voor mannen én vrouwen. Kun je dus lekker delen met je vriendje. Of als je vrijgezel bent zoals ik, lekker helemaal zelf gebruiken!
De geur wordt omschreven als ongebonden en het onthult zichzelf als een landschap in lagen. De geur brengt je naar een western reis, die je leidt door de woestijn. Het hart van het westen.

Kruidige kardemom en saffraan opent de reis, terwijl de bloemige geuren van de woestijn constant wordt afgewisseld met de zoetheid van jasmijn. Het rijke zwarte leder omhult je als een tweede huid waarbij de verslavende hout-, patchoeli- en vetivertonen de sensualiteit van de geur je verder brengen in je reis.
Vervolgens toont zich het witte mos en warme amber die de warmte van de aarde symboliseren, waarna zich tot slot nog de stenen en zand zich onthullen voor het einde van je reis.

TOM FORD OMBRÉ LEATHER: DE NIEUWE UNISEX GEUR
TOM FORD OMBRÉ LEATHER: DE NIEUWE UNISEX GEUR

De beschrijving is prachtig. Ik ervaar tijdens het schrijven zelfs de reis door de woestijn. Fijn, want dan heb ik toch nog een soort van vakantie dit jaar.
De flacon van de parfum vind ik ten eerste héél stijlvol. Hij krijgt zelfs een plaatsje in mijn interieur, ook als hij op is blijft hij staan!
De geur is heerlijk. Sowieso vind ik de geuren van Tom Ford altijd fijn. Ik koop regelmatig zelf ook een geur van dit merk. Deze unisex geur is iets zwaarder dan ik gewend ben maar voor in de herfst en winter helemaal top! De geur is zwoel, sensueel maar toch ook stoer. Ik vind vooral de houtnoten in de geur heel erg lekker.
Je hebt ook maar weinig nodig, de geur is namelijk best heftig en je hoeft maar twee keer te sprayen om de geur de hele dag, en zelfs de volgende dag nog te ruiken.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

TOM FORD OMBRÉ LEATHER: DE NIEUWE UNISEX GEUR

Het merk Tom Ford is verkrijgbaar in Nederland bij Parfumerie Douglas, Hudson’s Bay en bij de Bijenkorf. In de fysieke winkels kun je alles proberen en kun je natuurlijk advies krijgen van de verkopers. Hiervoor raad ik toch de Bijenkorf of Hudson’s Bay aan omdat de specialisten van Tom Ford hier aanwezig zijn. Ook online kun je de producten aanschaffen via de webshop.

Prijs:

  • Tom Ford Ombré Leather €104 (50ml) €148 (100ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May