Als je al fan was van de velvety lipliners van NYX, dan ga je zeker een crush krijgen op de nieuwe NYX Suède Matte Lipstick. In maar liefst 24 kleuren verkrijgbaar mét bijpassende lipliner! In het artikel vind je alle swatches!

NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

NYX SUEDE MATTE LIPSTICK

Ja, wie kent het niet. NYX Professional Make-up is inmiddels een begrip in Nederland. Een make-up merk dat toch heel vriendelijk voor je portemonnee is maar aan de andere kant ook gewoon alles heeft én van goede kwaliteit is. Ik vind het een heel fijn merk en heb inmiddels al een heleboel make-uppies hiervan. Je vind tegenwoordig ook NYX winkels in Amsterdam en Rotterdam én kun je alles online vinden bij Douglas (op de nieuwste collecties na, daar moet je altijd eventjes op wachten bij Douglas).
Benieuwd naar andere NYX artikels? Die vind je hier.

NYX SUÈDE MATTE LIPSTICK

De NYX Suède Matte Lipstick is een nieuwe lipstick geïnspireerd door de Suède Matte Lip Liner. Als je hier al fan van was dan is deze lipstick zeker een crush!
De lipstick komt in 24 nieuwe kleuren die perfect passen bij diezelfde 24 tinten liners. De formule is dan ook geïnspireerd op de velvety lipliners. Ze zijn super zacht en licht en dekken de lippen met een powdery-matte finish.
En kijk ook even naar de verpakkingen. Zo cute met die hartjes aan de voorkant!

SWATCHES

NYX SUEDE MATTE LIPSTICK
NYX SUEDE MATTE LIPSTICK
NYX SUEDE MATTE LIPSTICK
NYX SUEDE MATTE LIPSTICK
NYX SUEDE MATTE LIPSTICK
NYX SUEDE MATTE LIPSTICK
NYX SUEDE MATTE LIPSTICK
NYX SUEDE MATTE LIPSTICK
NYX SUEDE MATTE LIPSTICK

WHAT DO I THINK?

Zoals je ziet is er echt voor iedereen een kleur. Van nude tot diep paars en zelfs donkergroen. Zalig!
De lipstick vind ik erg fijn. Matte is sowieso mijn ding, hoewel ik vrijwel altijd kies voor een liquid lipstick. Toch vind ik deze lipstick prettig aanbrengen en prettig voelen. Het droogt mijn lippen namelijk niet uit! Het enige verschil met een liquid lipstick is dat deze lipstick toch wel iets afgeeft en niet kiss-proof is. Maar ja, ik zoen toch niet. Yay to the single life. Just want my lips on fleek!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

NYX SUEDE MATTE LIPSTICK

NYX is natuurlijk verkrijgbaar bij de NYX stores die onder andere in Amsterdam (kalverstraat) en Rotterdam zitten. Ook is het merk verkrijgbaar bij Douglas, maar niet alle collecties zijn daar meteen te vinden.
Deze producten zijn allebei verkrijgbaar bij de NYX stores én Douglas.

Prijs:

  • Suède Matte Lipstick €9.40 per stuk

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May