Benieuwd naar mijn favoriete crème ever? Crème de la Mer is mijn lifesaver! En funny thing, er is een limited edition versie! Een echt collectors item voor de fans. Waarom deze crème zo fijn is vind je trouwens ook in dit artikel! Kijk je mee?

LA MER

THE MYSTERY OF LA MER

Eerst ga ik wat vertellen over het merk zelf. La Mer heeft namelijk een heel mooie geschiedenis.
Dr. Max Huber had te kampen met ernstige brandwonden die door een experiment waren veroorzaakt. Hij ging op zoek naar producten die bij hem goed werkten en die de brandwonden konden genezen en verminderen.
Toen ontdekte hij het natuurlijke zeewier, Max Huber is altijd een fan geweest van de zee en begon dan ook met dit ingrediënt 12 jaar lang te experimenteren. Uiteindelijk was Crème de La Mer geboren en werd de huid van de dokter zichtbaar hersteld.
La Mer staat dan dus ook voor het genezen van de huid. En dat spreekt mij heel erg aan.
Op mijn wishlist staan nog de lotion en de olie. Oh ja, ook de luxury lijn. Het komt er aan. Ik weet het zeker!

THE MYSTERY OF LA MER

THE MYSTERY OF LA MER
THE MYSTERY OF LA MER

De ziel van La Mer ligt in Miracle Broth™, een gepatenteerde mix van kostbare ingredienten uit de zee. De natuurlijke zeekelp, vitaminen en andere pure ingredienten zijn het hart van Crème de La Mer helende verzorging.
De Miracle Broth™ is blootgesteld aan pulserend geluid en licht energie om de natuurlijke ritme van de zee en de zon te imiteren.
Verder worden alle ingrediënten op een duurzame manier gevangen en ontwikkeld zodat de natuur er geen schade aan ondervindt.

THE MYSTERY OF LA MER

Ieder potje Crème de la Mer is met de hand gevuld binnen acht uur nadat de formule klaar is om gebruikt te worden. Hierdoor blijft onder andere het natuurlijke helings-effect van de zee intact. Het hydrateert de huid, geeft de huid energie en transformeert zichtbaar naar een mooie gezonde en jonge huid.
En nu komt het leukste, om de originele Crème de la Mer te eren is er een limited edition pot beschikbaar. Geïnspireerd door een van Dr. Huber’s originele Crème de la Mer designs!

THE MYSTERY OF LA MER
THE MYSTERY OF LA MER

Ik vind het limited design potje zo zalig om te zien! Op de foto’s hierboven zie je links de limited edition versie en rechts de originele versie.
De originele versie heb ik al, en I am the biggest fan van de La Mer skincare collectie. Beide potjes hebben trouwens dezelfde inhoud. Ook qua formules. Het linkerpotje is just a lovely collectors items voor La Mer lovers.

THE MYSTERY OF LA MER
THE MYSTERY OF LA MER

Ja, het is een klein potje voor een redelijk hoge prijs. Zelf vind ik het prima om wat meer geld te besteden aan huidverzorging. Het is namelijk je grootste orgaan en het moet je hele leven mee, het liefst ook op haar mooist.
En hoe ouder je wordt, hoe belangrijker het zorgen voor je huid wordt.
De crème zelf ruikt heerlijk en heeft echt een dikke romige structuur. In het begin snapte ik niet zo goed waarom het zo dik was. Ik vond het nogal lastig aanbrengen op mijn gezicht.
Wat je moet doen is het volgende: De crème moet je op de vingers aanbrengen en even warm ‘wrijven’ tussen je vingers (even opwarmen) voordat je het op je gezicht aanbrengt. Je zult zien dat het nu veel makkelijker gaat.
Verder vind ik de crème eenmaal op mijn gezicht heerlijk aanvoelen en wordt mijn huid goed gehydrateerd. Ook fijn om te gebruiken als je wat zonnebrand hebt of last van een onrustige huid. Daar doet deze crème het heel goed op! Even laten intrekken voordat je make-up aanbrengt en een heerlijke crème voor in de avond en de nacht! Ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat dit mijn favoriete gezichtscrème is EVER! (Nee ik krijg hier niet voor betaald, dus ik ben eerlijk AF).

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

THE MYSTERY OF LA MER

De producten van La Mer zijn te koop bij onder andere Douglas en de Bijenkorf. Als je het merk nog niet eerder hebt gebruikt en je het eerst wilt proberen kun je altijd wat samples meenemen uit de winkel om te kijken hoe de producten bevallen.

Prijs:

  • Crème de La Mer €285 (60ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May