Behoefte aan dramatisch meer hydratatie van de huid? De nieuwste Hydration Jelly van Clinique is de opvolger van de Hydration Lotion and you are going to love it! Lees je mee?

CLINIQUE

DE NIEUWE CLINIQUE HYDRATION JELLY

Clinique heeft helemaal geen introductie nodig bij velen. Maar kort wat informatie over het merk.
Het merk is een dochter van het moederbedrijf Estée Lauder, in 1968 brachten zij hun eerste product op de markt. Dat is dus alweer een tijdje geleden. Clinique is ook niet meer weg te denken uit de parfumerieën.
Evelyn Lauder, de dochter van, heeft Clinique opgericht. Het merk staat bekend om haar parfum vrije producten en niet allergene producten waardoor dit merk heel populair is onder de mensen met een gevoelige huid. Ook is dit merk perfect als je een hoogwaardig merk zoekt zonder teveel poespas en schadelijke ingrediënten. Zo natuurlijk mogelijk dus.
Ik heb al een heleboel artikels over de producten van Clinique geschreven. Als je benieuwd bent naar deze artikels, kijk dan even hier.

DRAMATICALLY DIFFERENT HYDRATION JELLY

DE NIEUWE CLINIQUE HYDRATION JELLY

We kennen allemaal wel de Dramatically Different Hydration Lotion wel. De gele variant van dit nieuwe pareltje van Clinique. De Dramatically Different Hydration Jelly!  Deze gel wordt omschreven als ‘Pure Genius’ en de slogan is ‘Don’t Detox… Pretox!’.
Deze 100% transparante, lichtgewicht, olie-vrij water gel hydrateert en repareert de vocht barrière van de huid en beschermt je huid tegen vervuiling dankzij de Clean-Shield Technology™.
De hydratatie werkt maar liefst 24 uur na aanbrengen door maar voelt aan alsof je niets draagt. De jelly is voor alle huidtypen geschikt en kan tweemaal daags worden aangebracht onder je normale huidverzorging of onder je make-up.

DE NIEUWE CLINIQUE HYDRATION JELLY
DE NIEUWE CLINIQUE HYDRATION JELLY

Ik was al heel lang fan van de vorige variant hiervan. De gele lotion. Deze gel is eigenlijk nog fijner! Juist omdat het inderdaad zo licht is waardoor je totaal niet voelt dat je iets draagt. Het trekt ook erg snel in waardoor je er meteen je dagcrème of make-up overheen aan kunt brengen.
In principe kun je deze ook op zich gebruiken hoor. Alleen ik ben verslaafd aan dagcrème. I am getting older…
De geur is neutraal, wat ik ook verwacht had van Clinique en de textuur is echt een lichte gel-achtige textuur die lekker aanbrengt over het hele gezicht. 1 pompje is genoeg, maar wil je lekker wild doen? Dan gebruik je er lekker 2!

DE NIEUWE CLINIQUE HYDRATION JELLY

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

DE NIEUWE CLINIQUE HYDRATION JELLY

Het merk Clinique is bij de meeste parfumerieën te koop. Denk aan Douglas, Ici Paris XL, Mooi Parfumerie maar ook bij de Bijenkorf kun je het merk scoren. Wil je het helemaal officieel doen dan kun je ook altijd een kijkje nemen op de website van Clinique zelf.

Prijs:

  • Clinique Dramatically Different Hydration Jelly €27.50 (50ml) €52 (125ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May