Heeft jouw huid ook behoefte aan een oppepper? In dit artikel vind je de Babor Grand Cru Ampullen die ervoor zorgen dat je huid weer fris, egaal én jonger is na een kuur van maar 7 dagen. Gewoon lekker thuis! Lees je mee?

BABOR

BABOR GRAND CRU AMPULLEN

Ik heb echt al mega veel producten van Babor uitgeprobeerd. Als je benieuwd bent kun je dat hier bekijken. Vooral de ampullen vind ik heel erg fijn en ook de make-up is prachtig.
Als je benieuwd bent naar de kuurtjes van Babor in de vorm van ampullen dan kun je op mijn website ook andere reviews lezen over verschillende kuurtjes. Bijvoorbeeld de Babor Paas kuur, Babor Paas kuur en de ampullen voor de gevoelige huid.
Ditmaal heb ik het over de luxe Grand Cru ampullen. Een kuur van 7 dagen in 7 ampullen.

GRAND CRU AMPOULE CONCENTRATES

BABOR GRAND CRU AMPULLEN

Babor presenteert de Grand Cru voor de huid. Namelijk de BABOR Grand Cru Ampoule Concentrates. Drie unieke rozenelixirs in een luxueuze kuur.
Deze ampullen zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en bevatten exclusieve rozenextracten met een allesomvattende anti-aging ervaring.
Deze kuur is voor een week gecreëerd en start met de roze ampul, dan de witte ampul en tot slot de zwarte ampul.

BABOR GRAND CRU AMPULLEN
BABOR GRAND CRU AMPULLEN

The Rose Ampoule – Ultimate Rejuvenating reduceert direct de diepte van lijnen en rimpels. Het extract van de rosékleurige Damascus roos verlengt de levensduur van de dermiscellen, stimuleert de vorming van collageen en laat de huid er als geregenereerd uitzien. Lactil en hyaluronzuur hydrateren de huid. Dit concentraat heeft een zoete, bloemige geur.

The White Ampoule – Ultimate Radiance geeft een gelijkmatigere en jeugdigere stralende teint. Het extract van de witte roos alba stimuleert de stofwisselingsactiviteit in de huidcellen en herstelt tegelijkertijd onregelmatigheden in de huidskleur. Het Perlaura wortelextract perfectioneert de huidskleur én de gesteldheid van het huidoppervlak. De geur van dit concentraat is wat luchtiger.

The Black Ampoule – Ultimate Skin Protection is de laatste fase van de kuur en geeft de huid de ultieme bescherming tegen vrije radicalen en gaat daardoor vroegtijdige huidveroudering tegen dat veroorzaakt wordt door het milieu. Antioxidanten uit ferulinezuur en rozemarijn bieden een uitgebreide DNA- en stamcelbescherming (ook bij zonnestraling) terwijl het cactusextract hydraterend werkt. Deze geur is kruidiger en laat je denken aan luxueuze werelden.

BABOR GRAND CRU AMPULLEN
BABOR GRAND CRU AMPULLEN

Bij de kuur vind je ook een plastic ‘dopje’. Deze schuif je over de hals van de ampul en breek je de bovenkant makkelijk af. Let op, wel eerst even schudden.
Ik vind dat er altijd ontzettend veel concentraat in een ampul zit en breng het daarom ook lekker aan in mijn hals en decolleté.
De geuren zijn fantastisch en de kuur ook! Na een weekje zie ik degelijk verschil in frisheid en egaliteit van mijn huid. Als je snel, luxueus én werking wil dan adviseer ik je absoluut een Babor ampullen kuur. Deze is in ieder geval heel erg fijn.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

BABOR GRAND CRU AMPULLEN

De producten van Babor zijn verkrijgbaar via de webshop van Babor en bij een aantal Babor salons. Zeker even een kijkje waard!

Prijs:

  • BABOR Grand Cru Ampoules Concentrates €49.90 (7x2ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May