Niet alleen met kerst hebben we beauty adventskalenders. Ook met Pasen gaan we er gewoon lekker voor. Ik ontving het Babor Paasei met 14 vakjes om te openen voor Pasen. In het ei vind je allerlei verschillende ampullen die een perfecte kuur zijn voor je huid. En geloof me, you can’t miss this!

EEN HUIDKUUR MET HET BABOR PAASEI

Babor Paasei

Ik word sowieso al vrolijk van adventskalenders maar van deze word ik echt mega vrolijk. Hoe leuk en hoe cute is dit ei?!?
De mooie pastelkleurtjes doen me meteen al denken aan de lente en dat is mijn favoriete seizoen van het jaar. We zijn er bijna!
Iedere dag kun je een vakje openen en daarin vind je een ampul van Babor. Er zijn 14 vakjes wat betekent dat je moet beginnen met openen op 1 april en dan net voor Pasen de huidkuur hebt afgerond.
Jullie zijn natuurlijk ook benieuwd wat er in het ei zit. Want daar draait het tenslotte allemaal om..

EEN HUIDKUUR MET HET BABOR PAASEI
EEN HUIDKUUR MET HET BABOR PAASEI

Voor de review heb ik dus alle vakjes al opengemaakt en je vind alle ampullen op een foto hierboven. Nu is het natuurlijk niet zo dat er allemaal dezelfde ampullen inzitten.
Zo zit er een hydraterende ampul in, ampullen met algen-extract, nacht ampullen, collageen ampullen, triple booster ampullen, lifting ampullen en anti-age ampullen.
Een kuur die je huid in 14 dagen he-le-maal oppept dus.

EEN HUIDKUUR MET HET BABOR PAASEI

Ik heb al ervaring met de ampullen van Babor en ik heb hier eerder twee reviews over geschreven. Namelijk een over de gevoelige huid en die van de Refine Cellular lijn.
Na deze kuren was mijn huid niet alleen opgeknapt maar voelde deze ook veel prettiger aan en was mijn huid egaler. Het was écht een boost voor mijn huid dus ik verwacht van dit ei niets anders.

In het eerste vakje vind je ook de ‘opener’

In het eerste vakje vind je trouwens de ‘opener’ hiermee open je de flesjes. Wat je doet is het flesje goed schudden, de ‘opener’ over de bovenkant schuiven en vervolgens het flesje breken. De volledige vloeistof breng je daarna aan op je gezicht. Het moet bij mij wel even drogen voordat ik er een andere crème overheen aanbreng dus wacht ik 5 minuutjes.
Aangeraden wordt om de ampullen ’s avonds te gebruiken voor het slapen. Et voilà! Een prachtige huid weer!

EEN HUIDKUUR MET HET BABOR PAASEI
EEN HUIDKUUR MET HET BABOR PAASEI

VERKRIJGBAARHEID

Het Babor Paasei kun je bestellen via de website van Babor zelf. Voor €46 heb je een 14-daagse huidkuur. Ja, dat is best prijzig maar ik moet zeggen dat Babor wel écht een heel fijn merk is dat voor mijn huid heel goed werkt.
Meer Babor reviews over skincare én make-up kun je hier vinden.

Ben jij al bekend met een huidkuur in de vorm van ampullen?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May