Ik voel me mega Khaleesi met deze lijn van Rodial. Namelijk de Dragonblood collectie. Deze is uitgebreid met drie nieuwe producten en vandaag ga ik deze voor jullie reviewen. Namelijk de moisturizer, de lip plumper en het lip masker.
Uiteraard met voor- en na foto’s. Have fun!

BIGGER & SOFTER LIPS MET RODIAL'S DRAGONBLOOD

RODIAL DRAGONBLOOD

Het merk Rodial is voor mij niet onbekend. Zo heb ik al eerder een review geschreven over de Bee Venom lijn, de Stemcell lijn en de Super Acids lijn.
Ik vind het merk echt heerlijk! Wel wat prijzig maar zeker het geld waard.
Vandaag ga ik het hebben over de Dragon’s blood lijn. En laat mijn inner Khaleesi omhoog komen.

Mijn inner Khaleese komt omhoog

Deze lijn verzacht, plumps en hydrateert. Ook verbetert het de huidkwaliteit wanneer de zwaartekracht zich laat zien. Deze lijn is voor iedereen die last heeft van roodheid, vermindering van volume van de huid en voor de huid die wel bescherming kan gebruiken. De lijn bevat Hyaluronzuur en is ook geschikt voor de gevoelige huid.

Waar komt de naam Dragon’s blood dan eigenlijk vandaan? Het unieke ingrediënt is afkomstig uit de Sangre de Dragoboom. Het rode sap uit deze boom staat bekend om het kalmerende effect op de huid en wordt in Oosterse culturen gebruikt bij heling- en reinigingsrituelen. Het heeft herstellende kwaliteiten door een ’tweede laag’ over de huid heen te leggen en te beschermen voor invloeden van buitenaf.

MOISTURIZER

BIGGER & SOFTER LIPS MET RODIAL'S DRAGONBLOOD

De Dragon’s Blood Hyluronic Velvet Cream bevat 50ml en kost €85.
Het is een rijke crème met een luxe structuur die meervoudig hydrateert. Het geeft je huid een langdurige optimale hydratatie dankzij de toegevoegde hyaluronzuur en hydromanil.
Verder zit er Johannesbroodpitolie in de crème die zorgt voor een schitterende huid. Speciaal voor de droge huid en ook te gebruiken als hydraterend masker.

BIGGER & SOFTER LIPS MET RODIAL'S DRAGONBLOOD
BIGGER & SOFTER LIPS MET RODIAL'S DRAGONBLOOD

Ten eerste: wat ruikt deze crème ontzettend lekker! Een beetje zoetig maar niet zo zoet dat het me tegenstaat. Echt een fijne geur!
De crème zelf is inderdaad heel romig en redelijk dik waardoor ik toch een lekkere grote klodder pak om aan te brengen op mijn gezicht. Het voelt lekker aan en mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan nadat ik het heb gebruikt.
Ik geef zelf de voorkeur om deze crème ’s avonds aan te brengen voor het slapen zodat het ’s nachts haar werk goed kan doen en mijn huid volop wordt gehydrateerd. Ik kan eigenlijk niet anders dan positief zijn over de moisturizer. I love it!

BIGGER & SOFTER LIPS MET RODIAL'S DRAGONBLOOD
BIGGER & SOFTER LIPS MET RODIAL'S DRAGONBLOOD

LIP MASKER

BIGGER & SOFTER LIPS MET RODIAL'S DRAGONBLOOD

Dit wilde ik zó graag uitproberen. Ik had nog niet eerder een lip masker geprobeerd maar er wel veel goede verhalen over gehoord.
Dit is de Dragon’s Blood XXL Lip Mask en die is te koop voor €47 per 8 maskers.
Het is een ultiem hydraterende, voller makende biocellulose lippenmasker met hyaluronzuur. Het verhoogt de vochtgehalte in de lippen sterk waardoor en de lippen en de huid eromheen voller en gladder worden. De lippen zijn erna zacht, gehydrateerd en zichtbaar jonger.

BIGGER & SOFTER LIPS MET RODIAL'S DRAGONBLOOD
BIGGER & SOFTER LIPS MET RODIAL'S DRAGONBLOOD

Zo graag wilde ik deze maskers al uitproberen. Tot ik erachter kwam dat ik echt totaal geen geduld en rust heb in mijn lijf. Want ja, je moet dus 15 minuten met het masker op je lippen blijven zitten. Wat betekent: niet praten, niet eten en niet drinken. Voor mij heel lastig haha!
Ik adviseer dan ook om dit te doen wanneer je alleen bent en dan lekker even op bed gaan liggen met de ogen dicht. In een soort van ‘zen-modus’.

Het is best moeilijk om 15 minuten niet te kunnen praten, eten of drinken

Het lip masker is inderdaad XXL want hij is erg groot. Het pakt dus inderdaad ook de huid rondom de lippen aan. Na 15 minuten haal ik het masker eraf en masseer ik de overgebleven gel een beetje in mijn lippen. De gel smaakt niet vies gelukkig dus je hoeft niet krampachtig je mond dicht te houden.
Mijn lippen zijn wel extreem droog dus dit was een goede test. Ze waren inderdaad zachter, en gladder. Maar ik ga de volgende keer eerst even mijn lippen scrubben want de velletjes verdwijnen helaas niet door het masker.
Toch vind ik het masker erg fijn om bijvoorbeeld 1 keer in de week te gebruiken. Hopelijk worden de velletjes dan ook minder.

LIP PLUMPER

BIGGER & SOFTER LIPS MET RODIAL'S DRAGONBLOOD

En tot slot de Dragon’s Blood XXL Lip Plumper die €30 kost voor 3ml. Redelijk duur inderdaad. Of het het waard is dat kun je zien op mijn voor- en na foto’s.
Ten eerste voedt deze lip plumper je lippen en maakt ze voller met dit vochtregulerende wondermiddel.
De lipgloss is niet plakkerig en heeft een zachte perzik smaak en bevat hydraterende Vitamine E en Baobab olie. De lippen lijken direct voller en op langere termijn krijgt de mond een vollere, gezondere uitstraling.

BIGGER & SOFTER LIPS MET RODIAL'S DRAGONBLOOD
BIGGER & SOFTER LIPS MET RODIAL'S DRAGONBLOOD

VERKRIJGBAARHEID

Alle producten van Rodial zijn vanaf 1 maart (nu dus al) exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL. Ook natuurlijk op de webshop én in de fysieke winkel (ik zou er even aan ruiken als ik jou was!).
Rodial heeft heel veel mooie collecties die zich richt op verschillende huidtypes en huidproblemen. Dus als je er toch bent neem dan even een kijkje bij de andere lijnen van dit merk. Ik ben sowieso fan van dit merk dus ik raad het je zeker aan.

Heb jij al eens iets geprobeerd van het merk Rodial?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
Disclaimer

May