Het merk Rodial hebben jullie al eerder voorbij zien komen op MayCate.com. Een luxe skincare merk waar ik inmiddels van ben gaan houden.
Het merk heeft voor iedere huid een lijn met producten. Deze keer review ik de ‘Stem Cell Magic Gel’. Lees je mee voor de review? 

RODIAL

Even een kort stukje over het merk zelf:
Rodial is in 1999 opgestart door Maria Hatzistefanis. Op beautygebied miste zij een high performance huidverzorging die écht resultaat geven. Dus why not start it yourself?
Dat heeft zij dus gedaan met als gevolg dat ze inmiddels meer dan 3000 Rodial winkels wereldwijd heeft geopend en een goede bekendheid heeft geworven bij de Hollywood sterren.
Rodial verkoop huidverzorgingsproducten, make-up en lichaamsverzorging producten.
Al eerder heb ik de Acids lijn en de Bee Venom lijn geprobeerd en die waren fijn! Vandaag review ik de Stem Cell Magic Gel.

STEM CELL LIJN

STAMCEL SKINCARE

De Stem cell lijn, oftewel de stamcel lijn van Rodial is specifiek gericht op het voeden van de huid. In Amerika en Engeland is dit dé bestseller lijn van het merk en is vanaf half november eindelijk verkrijgbaar in Nederland.
De lijn bevat Vitaminen, Omega en stamcel technologie waardoor de huid gevoed en verzorgt wordt. Verder wordt de huid intens gehydrateerd.
Er wordt een resultaat beloofd van een gezonde, soepele en stralende huid. Alsof je 8 uur hebt geslapen. Ook als dat niet is gebeurd.. De lijn gaat huidveroudering tegen en herstelt de beschadigingen van de huid.
De lijn is bedoeld voor een droge of grauwe huid.

STEM CELL MAGIC GEL

STAMCEL SKINCARE

Zoals ik al aangaf in het vorige kopje is de lijn een voedende en hydraterende collectie die de huid herstelt en huidveroudering tegengaat. Deze Magic gel natuurlijk ook.
De technologie die gebruikt wordt voor deze lijn is de PhytocellTec Technologie, zegt jou waarschijnlijk niets. Mij ook niet 😉
In deze technologie worden stamcellen van alpenroosblad verkregen dat ervoor zorgt dat het huidoppervlak continue wordt vernieuwd en herstelt. Daarnaast beschermt het de huid ook tegen schadelijke omgevingsinvloeden en worden rimpels minder zichtbaar.

De Stem Cell Magic gel bevat een extract van ginseng, appel, perzik, tarwe en gerst. Deze ingrediënten werken als een beschermende factor.
Door de combinatie van al deze ingrediënten kun je de gel op meerdere manier gebruiken: als masker, als nachtcrème, als moisturizer of als make-up primer. Klinkt goed.
De gel bevat ook Macrocyctis Pyrifera (zegt mij ook he-le-maal niks) wat een zeewiersoort is, dit zorgt voor een fris en glad gevoel omdat het de huid direct strakker zou maken.

REVIEW

STAMCEL SKINCARE

Persoonlijk heb ik al een vooroordeel omdat ik het merk al vaak gebruikt heb en er altijd tevreden over ben geweest. Ik ga er dus stiekem al een beetje van uit dat ik dit ook een fijn product vind. Maar wie weet…

Ten eerste zit de gel in een verpakking die er mooi uitziet. De andere crèmes en gels die ik heb geprobeerd zaten in dezelfde verpakking/pot maar dan in andere kleuren. De Stem cell lijn heeft een diepe paarse kleur.
De gel zit in een pot met een druk systeem. Dat heb ik alleen nog maar bij het merk Rodial gezien en ik vind het zó fijn.
Je drukt namelijk op de bovenkant en op deze manier komt de gel uit het gaatje omhoog.
Met dit systeem verspil je nooit je product want 1. Er komt precies genoeg uit (ik druk zelf 2 keer want ik hou van lekker royaal smeren). en 2. Het is hygiënisch, je zit namelijk niet met je vingers in het product te roeren. Mocht je nu teveel product hebben uit een pompje dan kan je dat ook gerust laten zitten. Er zit namelijk nog een dekseltje op 🙂 Ideaal!

STAMCEL SKINCARE
STAMCEL SKINCARE

Hierboven kun je de ingrediënten vinden. Voor groter beeld klik je even op de foto.

De gel ziet er niet uit, en voelt niet als een gel. Ik vind het meer een crème. De crème is lekker stevig en smeert ook prettig uit.
De geur is echt zo lekker! Dit vind ik de lekkerste geur van Rodial tot nu toe. Ik houd echt van de schone, poederachtige geuren en dat is deze. De geur blijft ook best wel lang hangen. Dus na gebruik ruik ik mijn gezicht nog, lekker!
Na het aanbrengen voel ik direct dat mijn huid zachter aanvoelt. Een beetje zijde achtig voelt het aan.
Nu is mijn gezicht redelijk vochtarm en merk ik dat ik wel net dat beetje extra hydratatie nodig heb. Bij het gebruik van alleen deze magic gel in de nacht wordt mijn gezicht toch nog wat droog.
Ik gebruik dan toch het liefst nog even een moisturizer erbij. Zeker in dit seizoen, in de herfst en de winter is mijn huid echt stukken droger dan normaal. Mijn huid slurpt de producten echt op.

Als make-up primer is deze crème geweldig!! Omdat de huid zo zacht wordt is het aanbrengen van mijn foundation makkelijker en geeft het een mooi resultaat.
Ik ben absoluut (wederom) heel tevreden over dit product van Rodial. Ik ben overigens wel heel benieuwd naar de cleanser van deze lijn. Want deze is weer anders dan de cleanser van de Bee Venom lijn.

VERKRIJGBAARHEID

STAMCEL SKINCARE

De Stem Cell lijn is vanaf half november exclusief te koop bij Ici Paris XL. Ergens anders vind je het merk niet in Nederland.
Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te bestellen via de webshop van Rodial (daar staan meer producten op) maar dan betaal je natuurlijk wel weer de verzendkosten van Engeland naar Nederland.
De Stem Cell Magic Gel is te koop voor €70.

Social Media:
Instagram van Rodial
Instagram van Mrs Rodial

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May