De perfecte brow. Of je nu een strakke instabrow wil of juist meer een messy of natuurlijke brow, met Benefit Brows kom je er altijd. Deze keer laat ik je de brow poeder, de high brow en de gekleurde brow gel zien. Met natuurlijk een voor- en na foto! Kijk snel even verder dus.

BENEFIT COSMETICS

BENEFIT BROWS

Het merk Benefit heeft de laatste tijd een enorme sprong gemaakt in Nederland. Vrijwel iedereen kent het inmiddels, en zo niet dan moet je toch echt eventjes kijken naar de pareltjes die ze verkopen in mijn eerdere reviews.

Het merk is te herkennen aan de mooie, vrolijke kleurtjes. Ik hou ervan

Het merk is in 1976 ontstaan in San Francisco en heeft de bekende vrolijke en superleuke uitstraling die je niet kunt missen. Vooral pastel kleurtjes. Ik hou ervan. De meest populaire producten zijn onder andere de wenkbrauw producten. Maar de concealers zijn ook heerlijke producten!

FOOL PROOF BROW POWDER

BENEFIT BROWS

Dit mega cute palette is de FoolProof Brow Powder en bevat 2 kleuren die de wenkbrauwen een zachte en natuurlijke uitstraling geven. Het belooft tot wel 12 uur te blijven zitten en hecht zich direct aan de huid én de haartjes.
De lichte kleur is bedoeld voor de voorkant van de brow en de donkere poeder breng je aan tot het einde zodat het een mooie overgang heeft. De speciale applicator in het palette zorgt ervoor dat er geen harde lijnen ontstaan en daardoor krijg je een heel natuurlijk effect. De poeder is in drie tinten verkrijgbaar. Dit is de medium duo (de middelste variant).

BENEFIT BROWS
BENEFIT BROWS

VOOR

BENEFIT BROWS

NA

BENEFIT BROWS

Ik moest er even aan wennen want ik ben toch de harde lijnen gewend van de insta brow. Maar dit vind ik toch ook wel erg mooi. Je kunt de brow natuurlijk nog natuurlijker maken door hem alleen maar in te kleuren. Ik heb toch nog een vorm  gemaakt (can’t help it). De pigmentatie is goed. Zorg er wel voor dat de brows vet/olie vrij zijn want anders pakt het niet op de huid onder de haartjes. Heel handig trouwens met die 2 verschillende kleuren om zo het ombre effect te creëren. Ik wil dus NIEMAND meer zien met keiharde brows vanaf het begin. Geen excuses meer!

GIMME BROW

BENEFIT BROWS

De Gimme Brow is in maar liefst 8 tinten verkrijgbaar en geeft volume en kleur aan je wenkbrauwen.
De gel bevat namelijk microvezels die aan de huid en de haartjes blijven plakken voor voller uitziende brows. De gel is water-resistent en is langhoudend. Ook prettig is dat het je wenkbrauw gelijk de hele dag in model houdt.

BENEFIT BROWS

Wat ik persoonlijk héél prettig aan dit product vind is dat het borsteltje zo klein is. Hierdoor heb je dus minder kans dat je de gekleurde gel op de huid smeert. Yes, it happens all the time.
Ik zie de vezels niet zo goed en vind het meer lijken op een gekleurde wenkbrauwgel maar het doet wel wat zegt. Ik gebruik hem het liefst samen met een ander product maar in principe is het gemaakt om op zichzelf te gebruiken. Het doet in ieder geval wat het zegt!

HIGH BROW

BENEFIT BROWS

Tot slot, om de look te finishen is er de High Brow. Dit potlood zorgt voor een gelifte oogopslag. Het accentueert de wenkbrauwvorm, verdoezelt verdwaalde haartjes en zorgt voor een helder, jonger uitziende blik.

BENEFIT BROWS
BENEFIT BROWS

Ook dit product gebruik ik al een aantal jaren. Zelf vind ik het grootste voordeel van dit product dat het de vorm net wat mooier maakt. Het geeft inderdaad direct een gelifte look!
Stiekem gebruik ik dit potlood ook vaak voor mijn waterlijn voor een mooi natuurlijk en fris effect. Dubbel voordeel dus. Vergeet het niet na het aanbrengen wat te blenden met de huid met een kwastje of sponsje.

LOOK

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

BENEFIT BROWS

Benefit is te koop bij Douglas, sommige locaties hebben zelfs helemaal een Benefit Bar waar je je kunt laten adviseren, opmaken en de juiste kleuren kan uitkiezen samen met een Benefit Professional. Natuurlijk kun je de producten ook via de webshop van Douglas kopen.

Prijzen:

  • FoolProof Brow Powder €28.04
  • Gimme Brow+ €28.04
  • High Brow Glow Highlighter €25.49

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May