Eén van mijn allerliefste lip producten vind je tussen de Charlotte Tilbury Lippies. Namelijk de Lip Cheat Pillow Talk. Eentje voor altijd en overal. Maar de lipsticks van het merk zelf zijn ook heel fijn. Kijk je mee?

CHARLOTTE TILBURY

CHARLOTTE TILBURY LIPPIES

De naam van het merk is ook de oprichtster van het merk; Charlotte Tilbury. Een prachtige dame trouwens! Haar missie is om iedere vrouw de mooiste versie van zichzelf te kunnen laten zijn. Love it.
Van oorsprong is Charlotte visagiste en heeft dan ook de nodige ervaring in de make-up wereld. Zo heeft ze haar merk dan ook opgericht, door de ervaring weet zij welke producten een vrouw mooi maken en wat het meest fijne is om te gebruiken. Een merk dat tot één van mijn persoonlijk favoriete merken hoort. Charlotte Tilbury.. Zucht..
Oh en by the way, Charlotte Tilbury test niet op dieren! Meer artikels van het merk kun je hier vinden.

LIP CHEAT PILLOW TALK

CHARLOTTE TILBURY LIPPIES

Lip Cheat in de kleur Pillow Talk. Deze is mega populair en ik snap ook wel waarom. Het is de perfecte nude kleur.  Het is een fluweelachtige lip potlood met een matte finish en is long-lasting.

CHARLOTTE TILBURY LIPPIES
CHARLOTTE TILBURY LIPPIES

Dit is al eeuwen mijn favoriete lip pencil. Voor mij is dit de perfecte nude kleur en vrijwel alle huidtinten kan deze kleur hebben. Daarom is het ook een heel populair product natuurlijk.
Ik gebruik het potlood over mijn hele lippen en blijft urenlang goed zitten. Wat ook prettig is aan dit potlood is dat het de lippen niet uitdroogt en aanvoelt alsof je een soort lichte balsem hebt aangebracht op je lippen!

LIPSTICKS

CHARLOTTE TILBURY LIPPIES

De K.I.S.S.I.N.G. Lipstick in de kleuren Coachella en Bitch Perfect hebben een formule met een UV-bescherming waardoor je lippen het hele jaar door beschermd zijn voor UV-straling en ervoor zorgt dat je lippen het hele jaar zacht blijven. De lipstick belooft bovendien nooit uit te lopen en de lippen voller te maken.

CHARLOTTE TILBURY LIPPIES
CHARLOTTE TILBURY LIPPIES

Yes, er mist inderdaad een swatch hieronder. Ik ben aan het verhuizen en heel slordig, ik heb al veel in dozen gedaan. De swatch houden jullie nog te goed.
De andere lipstick swatches zie je hieronder wel!

COACHELLA

CHARLOTTE TILBURY LIPPIES

BITCH PERFECT

CHARLOTTE TILBURY LIPPIES

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

CHARLOTTE TILBURY LIPPIES

De producten van Charlotte Tilbury zijn allemaal te koop bij de Bijenkorf. Online, maar natuurlijk ook in de winkel waar je overal aan kan snuffelen en ook kan proberen en voelen.
Happy shopping babes!

Prijzen;

  • Lip Cheat – Pillow Talk €22
  • K.I.S.S.I.N.G. Lipstick €32

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May