Heb je weleens zulke ontzettend lieve en leuke verpakkingen gezien van een haarverzorgingsmerk dat ook nog eens cruelty-free is en geen schadelijke stoffen bevat? Dat is Design.me Hair! In dit artikel vind je de volume poeder en de leave-in conditioner. Lees je mee?

DESIGN.ME HAIR

DESIGN.ME HAIR

Design.me Hair is een merk dat is ontwikkeld door vier vriendinnen. Het merk staat voor glans, volume, styling, snelheid en net dat beetje extra. Het merk komt uit Amerika en is in Nederland te koop bij John Beerens.
De producten bevatten allemaal GEEN schadelijke ingrediënten zoals sulfaten, parabenen en gluten. Nog fijner is dat het merk cruelty-free is! Helemaal diervriendelijk dus!

FAB ME

DESIGN.ME HAIR

Fab Me is een leave-in conditioner en zorgt ervoor dat je haren in een mum van tijd glad en glanzend zijn. Zoals een gewone conditioner zorgt het ook voor pluisvrij haar dat zijdezacht aanvoelt én beschermt het je haarkleur.
Dat is niet alles want de spray zorgt ook voor hittebescherming van stylingtools, ontklit en hydrateert het haar en is het haar sneller droog tijdens het föhnen. Mag ik even zeggen dat dit alles bij elkaar perfect klinkt?

DESIGN.ME HAIR
DESIGN.ME HAIR

Wat je doet is simpel. Na het douchen spray je de lotion rechtstreeks op het handdoek-droge haar (vooral in de punten) of in de handpalmen, wat je zelf prettiger vindt.
De geur is zalig!! En het fijne is dat deze ook echt blijft ruiken. Alsof je de hele dag met een shampoo fles rondloopt.
De lotion voelt totaal niet zwaar aan en maakt het haar ook helemaal niet vet (fijn!). Bij mij ontklit het inderdaad en geeft het een gladder en zachtere uitstraling. Of mijn haar sneller droog is kan ik niet zeggen. Mijn haar is zo dik dat ik sowieso al een halfuur aan het föhnen ben. Struggles..

PUFF ME

DESIGN.ME HAIR

Puff Me is dé volume poeder die je moet hebben. Het is een volumepoeder in sprayvorm (handig!) dat direct zorgt voor meer volume zonder witte vlekken in het haar te geven.
Daarnaast is een volume poeder perfect om vlechten mee te maken omdat het meer structuur geeft aan je haar. De poeder is overigens vrij van parabenen, sulfaten en zout.

DESIGN.ME HAIR
DESIGN.ME HAIR

Ik ben gek op volume poeders. Ik heb dik maar futloos haar. Een beetje extra volume is dus altijd fijn. Deze poeder is ideaal omdat je het rechtstreeks kan sprayen op de hoofdhuid. Geen gedoe meer met teveel poeder of juist te weinig. De geur is neutraal en het effect is heel fijn! Het wordt ontzettend stug waardoor er meteen volume te zien is en ook zo blijft!
Wel voelt volume poeder wat vettig aan in het haar maar dat valt uiteindelijk ook mee. Je borstelt het er namelijk makkelijk weer uit!

Voor deze coupe heb ik de volume poeder gebruikt. Ook de waves blijven mooier zitten als je er iets van aanbrengt in de lengte van het haar.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

DESIGN.ME HAIR

Design.Me Hair is verkrijgbaar bij Johnbeerens.com hier kun je kiezen uit het volledige assortiment!

Prijzen:

  • Fab Me – Leave in Conditioner €13.50
  • Puff Me – Volume poeder €19.95

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May