De nieuwste geurcollectie van Molton Brown is de Jasmine & Sun Rose. In dit artikel vind je de Molton Brown Shower gel en natuurlijk meer informatie over de geur, mijn oordeel en de verkrijgbaarheid van deze collectie!

MOLTON BROWN

JASMINE & ROSE. DE NIEUWE GEUR VAN MOLTON BROWN SHOWER GEL

Molton Brown is een merk oorspronkelijk uit Engeland en voor de echte Elite. Ze zijn niet voor niets hofleverancier van het Brits Koningshuis en zelfs van onze eigen Maxima.
Het merk is in 1973 opgericht en werd in eerste instantie in de luxe hotels neergezet voor de gasten.

Molton Brown is hofleverancier van Maxima Γ©n het Brits Koningshuis

Inmiddels is het merk ook gewoon voor de consument beschikbaar.
Het merk staat bekend om haar heerlijke huidverzorgingsproducten met zalige geuren. Wat een heel fijn feitje is over het merk, ze zijn volledig dierproefvrij! Hoera! Wil je meer artikelen zien over dit merk? Kijk dan even hier.

JASMINE & ROSE SHOWERGEL

JASMINE & ROSE. DE NIEUWE GEUR VAN MOLTON BROWN SHOWER GEL

De allernieuwste geurcollectie van Molton Brown is de Jasmine & Sun Rose, een collectie van bloemige en fruitige geuren.
Zo zijn de topnoten framboos, bergamot en perzik, de hartnoten jasmijn, osmanthus en roos en de basisnoten sun rose, patchoeli en musk.
De geur wordt dor Molton Brown als volgt omschreven:

‘An Egyptian landscape captured in late summer’s blushing dusk. Royal jasmine blooms, painted as tiny stars in a sea of fields. Faraway rose sands rise and fall like dynasties with a single brushstroke. Beguile your senses with a deltaic masterpiece.’

De Shower & Bath Gel is dus een gel die gebruikt kan worden in bad maar ook onder de douche.

JASMINE & ROSE. DE NIEUWE GEUR VAN MOLTON BROWN SHOWER GEL
JASMINE & ROSE. DE NIEUWE GEUR VAN MOLTON BROWN SHOWER GEL

De gel zit in een prachtige herkenbare fles van Molton Brown. Echter is deze fles van plastic (mijn andere fles is van glas). De kleur is prachtig, een beetje peachy met roze. Op de foto lijkt het wat meer oranje, maar het heeft echt een pastel kleurtje.
En dan het belangrijkste, de geur. Want oh, wat is ‘ie lekker! Normaal gesproken ben ik niet zo een fan van jasmijn maar in deze geur voert deze niet de boventoon. Het is juist een heel zwoele, zachte maar toch pittige geur. De patchoeli en de musk maken het helemaal af vind ik.
Je ruikt absoluut het bloemige en het fruitige terug en na het douchen ruikt de hele badkamer lekker. Ik zeg, next best favorite!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

JASMINE & ROSE. DE NIEUWE GEUR VAN MOLTON BROWN SHOWER GEL

Het merk Molton Brown is in Nederland onder andere verkrijgbaar bij BabassuΒ , de Bijenkorf, en Skins Cosmetics (online en offline),. Ik adviseer je wel om naar de winkel te gaan als je een nieuwe geur wil uitproberen. Je kunt daar namelijk lekker alles snuffelen en uitproberen. Deze nieuwe lijn is nu al verkrijgbaar!

Prijs:

  • Molton Brown – Jasmine & Sun Rose Bath & Shower Gel €22

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May