Dé make-uppies die je moet hebben. Dat zijn de Douglas Make-up Heroes, van lipsticks tot de nieuwste mascara en natuurlijk een mooi kleurtje voor op je nagels. En ook nog eens niet duur. Lees je mee?

NIEUWE COLLECTIE DOUGLAS MAKE-UP HEROES

DOUGLAS MAKE-UP

Wellicht wist je al dat Douglas een heel fijn assortiment heb van het ‘Douglas merk’ zelf. Niet alleen huidverzorging maar ook make-up.
Nieuw zijn de Douglas Make-up Heroes. De perfecte collectie van de nieuwe lipstick, nagellakjes en de nieuwste Douglas mascara!
Natuurlijk heb je ook een pocket spiegeltje nodig om je make-up onderweg bij te werken en een pedicure tool om je teennagels perfect te lakken.
Joe lees je mee?

SMART SHINE LIPSTICK

NIEUWE COLLECTIE DOUGLAS MAKE-UP HEROES

Ik begin met de Smart Shine Lipstick. Deze wordt omschreven als een kleine genie die als een schild werkt om je lippen te beschermen.
De rijke formule met ‘Wild Mango’, welke bekend staat om haar vochtinbrengende en verzachtende eigenschappen, voelt lekker op de lippen aan. Tegelijkertijd verzorgt en herstelt het beschadigde en droge lippen.
Deze lipstick is in maar liefst 16 tinten verkrijgbaar!

NIEUWE COLLECTIE DOUGLAS MAKE-UP HEROES

De tint die je hierboven ziet is de ‘Soaking Wet’. Een dieproze kleur die veel pigmentatie bevat. Dit had ik niet verwacht van een ‘balm-achtige’ lipstick. Toch dekt het prima! Voor een subtiel kleurtje dep je de kleur op de lippen.
De lipstick voelt inderdaad lekker zacht en verzorgend aan op de lippen. Een prima lipstick voor de komende seizoenen! Bye bye droge lippen!

LIQUID LIPSTICK

NIEUWE COLLECTIE DOUGLAS MAKE-UP HEROES

De nieuwste lipsticks van Douglas zijn de Ultimate Liquid Lipsticks in twee finishes: Matte en Satin.
Deze beloven met slechts één applicatie tot wel 12 uur te blijven zitten zonder dat je een touch-up nodig hebt.
De lipstick bevat frambozenzaad-olie dat de lippen de hele dag verzorgd. En het mooie is, deze lipsticks komen in maar liefst 21 tinten!

NIEUWE COLLECTIE DOUGLAS MAKE-UP HEROES
NIEUWE COLLECTIE DOUGLAS MAKE-UP HEROES

De kleurtjes hierboven zijn de Girl Mud Run (satin) en de Glam Challenge (matte). Even tussendoor, hoe leuk zijn de namen?!
Zelf ben ik meer fan van de Satin variant. Maar de matte is ook erg mooi. Deze droogt trouwens snel en voelt niet droog aan op de lippen!
Beiden zijn goed gepigmenteerd en blijven goed zitten, oke, bij mij dan geen 12 uur. Maar ik ken geen enkele lipstick die 12 uur lang goed blijft zitten. Hij is in ieder geval zeker langhoudend. Wat ook erg fijn is, dat het applicatie sponsje spits afloopt. Hierdoor kun je ook goed in de hoekjes van de lippen komen.

MASCARA

NIEUWE COLLECTIE DOUGLAS MAKE-UP HEROES

Het allernieuwste pareltje van Douglas is de Panoram’Eyes Mascara. Twist it, apply it, rock it! De mascara komt met een heerlijke borstel die tot 90 graden kan worden gebogen zodat je echt overal bij kunt.  De mascara belooft volume én lengte te geven aan je wimpers.

NIEUWE COLLECTIE DOUGLAS MAKE-UP HEROES
NIEUWE COLLECTIE DOUGLAS MAKE-UP HEROES

Oké, dit is inderdaad ZALIG. Doordat je het borsteltje kunt ‘buigen’ kun je heel gemakkelijk bij je onderste wimperhaartjes zonder te knoeien of moeilijk te doen.
Het borsteltje zelf is ook erg fijn, het materiaal is siliconen en klontert niet bij het aanbrengen. Absoluut een aanrader als je nog een nieuwe mascara zoekt voor een leuke prijs.

NAGELLAK

NIEUWE COLLECTIE DOUGLAS MAKE-UP HEROES

De nagellakjes van Douglas kende ik al een hele tijd. Het zijn namelijk hele fijn lakjes die goed blijven zitten, niet chippen en prettig aanbrengen.
Douglas heeft maar liefst 70 ultra-glossy tinten van de nagellak te koop in vier collecties: Timeless, Nude, Pastel en Bold. Ik ga voor de Nude collectie, en jij?

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

NIEUWE COLLECTIE DOUGLAS MAKE-UP HEROES

Natuurlijk zijn de Douglas producten te koop in alle Douglas filialen maar ook online via de webshop van Douglas zelf.

Prijzen:

  • Smart Shine Lipstick €12.99
  • Ultimate Liquid Lipstick (matte & satin) €9.99
  • Panoram’Eyes Mascara €19.99
  • Nagellak €3.99

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May