Afgelopen maand hield Softshave een groot onderzoek over het scheergedrag van vrouwen en mannen in Nederland. Hier kon je toen een gratis verwenpakket mee verdienen door het invullen van de enquete. Nu zijn de resultaten bekend! Heel interessant! Kijk je mee?

HOE SCHEERT NEDERLAND?

HOE SCHEERT NEDERLAND?

Het belangrijkste van het onderzoek was de manier waarop men scheert en welke problemen men daarbij ondervond. Het vinden van een oplossing is natuurlijk hetgeen waar het om draait.
Laten we snel naar de resultaten kijken!

Wat mij verbaasde is dat het merendeel van de deelnemers een gevoelige huid heeft en daarbij dus ook problemen heeft tijdens het scheren.
De benen, de bikinilijn en de oksels zijn de populairste plekjes om te scheren (ofcourse) en dit gebeurt over het algemeen drie keer per week.
Wat mij dan ook verbaasde is dat het wegwerp scheermesje veruit de populairste tool blijkt te zijn. Niet gek dus dat meer dan 90% van de ondervraagden problemen heeft tijdens of na het scheren!

HOE SCHEERT NEDERLAND?
HOE SCHEERT NEDERLAND?

De meeste scheerproblemen komen mij ook wel bekend voor. Rode bultjes, ingegroeide haartjes en jeuk. En dan vooral rond de schaamstreek en onder de oksels. Girls, I feel you!
Gek eigenlijk dat vrij weinig mensen producten blijken te gebruiken die deze irritaties voorkomt! Foei! De mensen die wél producten gebruiken, gebruiken een bodylotion. Dit verzacht de huid wel maar voorkomen dus geen irritaties.
Nu zijn er ook niet veel producten verkrijgbaar die hier specifiek voor zijn. Softshave heeft dat ontdekt en heeft hier op ingespeeld.
De Softshave producten gebruik je namelijk tijdens het scheren en bevatten Kelp. Dit kalmeert de huid maar voorkomt tegelijkertijd bultjes, jeuk en irritatie. Wil je liever een SLS-vrij product? Sinds kort heeft Softshave deze ook een SLS-vrije lotion.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

SOFTSHAVE: DE OPLOSSING TEGEN SCHEERBULTJES EN INGEGROEIDE HAARTJES

Je kunt Softshave bestellen via de website. Hier vind je ook alle informatie over het product, de ingrediënten en ervaringen van andere gebruikers.

Prijs

  • Softshave vanaf €9.95 (100ml) tot €24.95 (300ml)

 

$

May