Hey hallo! Long time no see! Een tijdje geleden ben ik naar het Lancôme event geweest. Dit was een van de leukste events waar ik ooit ben geweest. Waarom? Lees dan snel verder!

Lancome event La vie est belle

Het Lancome event

We kennen allemaal de parfum ‘La Vie Est Belle’ een prachtige geur die al jaren geliefd is. Lancôme heeft een nieuw reclame spotje met Julia Roberts, misschien dat je hem al gezien hebt, if not, zeker de moeite waard om hem even op te zoeken! De spot werd ons geshowd in een ruimte vol ballonnen en er werd ons verteld dat er twee(!) parfums in de goodie bag zaten. Één voor onszelf en de andere moesten we weggegeven aan iemand. De quote van de avond was dan ook ‘Make someone happy!’.

Make Someone Happy

Er ging een koekkoeksklok af, en iedere keer wanneer die afging opende er een nieuwe ruimte met een ander thema. Na de ballonnen ruimte kwamen we in een soort kermis. Dit vond ik het leukste van het event. Je kon doormiddel van kermisactiviteiten kaartjes winnen. Met die kaartjes kon je producten ophalen en zo kreeg je dus je goodie bag bij elkaar. De uitdaging erin was wel dat als je een product dubbel had, je deze met iemand die je niet kende ging ruilen.
Je activitieiten waren bijvoorbeeld eendjes vangen, ballen gooien, darten, ringen gooien en het rad van fortuin. Ik ben razend fanatiek en heb uiteindelijk ook een mooie goodie bag kunnen vullen met prachtige Lancôme producten! Het Lancôme event was top!

Ik beloof wat vaker te bloggen voor jullie!

LANCÔME EVENT
May