Nieuwsgierig naar de nieuwste mascara van NARS Cosmetics? De Climax Mascara belooft je wimpers heel veel volume en krul te geven zonder ze te verzwaren of stijf aan te laten voelen. Halleluja. Kijk je mee naar mijn review?

NARS

NARS - CLIMAX MASCARA

NARS is sinds 2017 (weer) in Nederland te koop! Een hele hoop jaren geleden werd het merk ook al in Nederland verkocht, maar uiteindelijk hebben ze besloten om dit niet meer te doen. Als gevolg een hoop verdrietige narsissists. Nu moest je echt naar het buitenland of uit het buitenland bestellen als je iets van het merk wilde.
Sinds afgelopen jaar niet meer! Want vanaf september 2017 wordt NARS verkocht bij de Bijenkorf. Sowieso online, maar ook kun je terecht in Amsterdam, Rotterdam en in Utrecht bij de counter voor advies en zelfs make-overs. Meer artikels over de producten van NARS vind je hier!

NARS - CLIMAX MASCARA

CLIMAX MASCARA

Een maand geleden was ik in Amsterdam bij de lancering van deze mascara. En eindelijk staat ‘ie dan online!
#neverfakeit De Climax Mascara van Nars Cosmetics is een mascara met een lichtgewicht formule voor maximaal volume én krul. De mascara is zelfs geschikt om in meerdere lagen aan te brengen zonder te klonteren of smeren.
De mascara belooft zacht aan te voelen, nooit zwaar of stijf. Great!

NARS - CLIMAX MASCARA
NARS - CLIMAX MASCARA

Heel nieuwsgierig was ik naar deze mascara. Want het werd groots aangekondigd. Het event zelf was trouwens heel tof! Met leuke optredens van onder andere Elize en een hoepel danseres. En natuurlijke fijne drankjes en muziek in Club NL.
Maar terug naar de mascara. De verpakking vind ik ZO tof! Heel uniek voor Nare trouwens. Het borsteltje eindigt spits waardoor je gemakkelijk bij de moeilijk te bereiken hoekjes kunt komen en de haartjes zijn geribd en voelen zacht aan.

BEFORE CLIMAX

NARS - CLIMAX MASCARA

AFTER CLIMAX

NARS - CLIMAX MASCARA

Ik zie na het aanbrengen inderdaad een groot volume verschil. En het allerfijnste aan deze mascara is dat hij inderdaad totaal niet zwaar of ‘hard’ wordt. De wimpers blijven zacht. Dit heb ik nog bij geen enkele andere mascara gezien.
Ook klontert het totaal niet en blijven de wimpers niet vastplakken. Na één laagje heeft het zelfs een heel natuurlijk resultaat (zie boven).
De mascara is niet waterproof maar lekt ook niet uit gedurende de dag.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

NARS - CLIMAX MASCARA

NARS is te koop bij de Bijenkorf. Natuurlijk kun je alles online shoppen, maar als je wilt weten welke kleuren je nodig hebt (wel handig met huidproducten) dan kun je het beste even de Bijenkorf binnen stappen. De make-up artists van de NARS counters kunnen je trouwens altijd adviseren of helpen met het kiezen van de juiste producten.

Prijs:

  • NARS Climax Mascara €25

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May