Love Beauty & Planet is een prachtig merk met héérlijke producten. Deze keer probeerde ik de shampoo & conditioner voor beschadigd haar met de geur en werking van kokosnoot olie en ylang-ylang. En nog een extraatje verderop in het artikel. Kijk je mee?

LOVE BEAUTY & PLANET COCONUT OIL & YLANG YLANG

LOVE BEAUTY & PLANET

Love Beauty & Planet is een duurzaam en vegan merk. Je vind er een uitgebreide collectie haar- en huidverzorgingsproducten van natuurlijke oorsprong. We leven allemaal steeds bewuster en houden er vaak een groen verzorgingsritueel op na. We willen er allemaal fantastisch uitzien en producten gebruiken die ons daarbij helpen. De producten van Love Beauty & Planet zorgen er niet alleen voordat je er goed uitziet maar zijn ook met respect voor de planeet geproduceerd.
Beauty is namelijk heel belangrijk, Maar dit mag nooit ten koste gaan van onze planeet. Daarin gaat het merkt best ver: Van de ontwikkeling van formuleringen, de inkoop van ingrediënten, het volledige productieproces tot aan de verpakkingen. A small act of love.
Zo gebruikt het merk onder andere speciale lijm zodat de labels makkelijk loslaten tijdens het reinigingsproces en de flacons beter gerecycled kunnen worden.
Natuurlijk zijn de ingrediënten ook allemaal natuurlijk en staan deze al eeuwen bekend om hun voedende, verzachtende of verkwikkende eigenschappen. Producten zijn verrijkt met biologisch afbreekbare ingrediënten van duurzame teelt en vrij van siliconen, parabenen en synthetische kleurstoffen. De flessen zijn van volledig gerecycled plastic gemaakt en de verpakkingen én producten zijn veganistisch. Klinkt goed! Meer artikelen van dit merk vind je hier.

COCONUT OIL & YLANG YLANG SHAMPOO & CONDITIONER

LOVE BEAUTY & PLANET COCONUT OIL & YLANG YLANG

Enige tijd geleden heb ik de shampoo en conditioner van dit merk al geprobeerd. Maar dan in de lijn Muru Muru Butter & Rose Blooming, speciaal voor geverfd haar.
Deze keer is het de beurt aan de Coconut Oil & Ylang Ylang lijn die speciaal voor beschadigd haar is. De producten zijn namelijk verrijkt met kokosolie dat voedt, helpt het haar te herstellen en voorkomt gespleten haarpunten. De ger van Ylang Ylangbloemenolie maakt het perfect.

LOVE BEAUTY & PLANET COCONUT OIL & YLANG YLANG
LOVE BEAUTY & PLANET COCONUT OIL & YLANG YLANG
LOVE BEAUTY & PLANET COCONUT OIL & YLANG YLANG

Mag ik stiekem bekennen dat ik deze geur véél lekkerder vind dan de andere geur die ik al heb geprobeerd? Ik ben namelijk gek op kokosgeur en ylang-ylang heeft een heel fijne zachte geur.
Links op de foto hierboven zie je de shampoo en rechts de conditioner. De flessen zijn lekker groot en gemakkelijk in gebruik door de klik dop.
De geur is AMAZEBALLS. Net als de vorige shampoo & conditioner blijft de geur ook heel erg lang hangen, en dat vind ik altijd heerlijk. Ook mijn haar voelt na het wassen schoon en ontzettend zacht waardoor het ook weer gemakkelijk te stylen is.

SHEA BUTTER & SANDALWOOD OIL BODYLOTION

LOVE BEAUTY & PLANET COCONUT OIL & YLANG YLANG

De Bodylotion komt weer uit een andere lijn. Namelijk uit de Shea Butter & Sandalwood Oil collectie.
De lotion wordt omschreven als een snelle manier om je huid te voeden en te verzachten, het is namelijk ultrahydraterend door de toegevoegde shea butter en sandelhout.

LOVE BEAUTY & PLANET COCONUT OIL & YLANG YLANG
LOVE BEAUTY & PLANET COCONUT OIL & YLANG YLANG

Ook dit is een geur die ik lekkerder vind dan de bloemengeur. Het is namelijk minder zoet en veel zwoeler door de sandelhout.
Ook deze geur blijft lekker lang hangen en blijf je zeker een dikke halve dag ruiken. Waarschijnlijk wel langer maar dan ben ik er aan gewend geraakt.
Belangrijker is natuurlijk de werking, het pomp systeem vind ik heel fijn. Ik ben namelijk graag snel klaar in de ochtend. De lotion zelf is romig maar toch vloeibaar genoeg om lekker weg te smeren en trekt snel in. De shea butter werkt inderdaad hydraterend, vooral bij mijn benen merk ik dit goed.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

LOVE BEAUTY & PLANET COCONUT OIL & YLANG YLANG

Het merk Love Beauty & Planet is verkrijgbaar bij de AH, Etos en Bol.com. Online en offline dus. Er zijn verschillende lijnen met verschillende geuren. Zo is er ook een Coconut & Ylang Ylang en een Shea Butter en Sandalwood. Waar ik overigens heel nieuwsgierig naar ben. Voor het haar zijn er nog meer varianten verkrijgbaar voor verschillende haartypes.

Prijzen:

  • Shampoo – Coconut Oil & Ylang-Ylang €8.99 (400ml)
  • Conditioner – Coconut Oil & Ylang-Ylang €8.99 (400ml)
  • Bodylotion – Shea Butter & Sandalwood Oil €11.99 (400ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May