Huda Beauty is er dan eindelijk met een concealer! In maar liefst 20(!!) kleuren. Ben je benieuwd naar wat ik van de Overachiever Concealer vind? Melanie vertelt het je in dit artikel!

HUDA BEAUTY

THE OVERACHIEVER CONCEALER - HUDA BEAUTY

Ik zal ook even kort wat vertellen over Huda Beauty. Huda Kattan is een prachtige vrouw uit Amerika die in Dubai is begonnen met een make-up studie om vervolgens beauty blogger te gaan worden. En met heel veel succes! In 2010 begon zij met bloggen en in 2013 startte ze haar make-up merk samen met haar zussen.
Huda Beauty heeft van alles te bieden: tutorials en heel veel fijne tips, maar ook prachtige make-up die zij zelf heeft ontwikkeld.

THE OVERACHIEVER CONCEALER - HUDA BEAUTY

OVERACHIEVER CONCEALER

De concealer komt in een tube met een zamak applicator dat zorgt voor een verkoelend effect en tegelijkertijd helpt met de puffyness onder de ogen zodat je er fris en stralend uitziet.
De formule is 31% puur pigment en infused met groene thee, dat werkt tegen verkleuringen en stress ook is er extract toegevoegd van de ‘Roos van Jericho’.

Zoals ik al zei, zijn er 20 booming kleuren met verschillende ondertonen, er is voor iedereen dus een kleur beschikbaar.

BEFORE - AFTER

THE OVERACHIEVER CONCEALER - HUDA BEAUTY

Hierboven zie je een before- en after foto van mijn oog. Links zie je mijn oog met veel roodheden, adertjes en andere verkleuringen. Rechts heb ik de concealer gebruikt en afgepoederd met een translucent poeder.
De concealer vind ik heel gemakkelijk in gebruik, je knijpt het product eruit en brengt het met de applicator onder je oog aan. De applicator is inderdaad erg verkoelend, dit vond ik erg verrassend omdat ik dit nog niet eerder bij een concealer heb gezien. Een nadeel aan de verpakking is dat als je klaar bent, je de applicator nog even moet afnemen zodat hij weer schoon is.

De formule is creamy maar niet zwaar, dekt erg goed en het blenden ging ook erg gemakkelijk. Ik heb hem uitgeblend met mijn trusty Beautyblender en dit werkte perfect!

Ga jij deze concealer proberen?

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De Overachiever Concealer is verkrijgbaar vanaf 8 oktober bij shophudabeauty.com voor $30 of bij cult beauty.co.uk voor £23.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May