My Magic Mud is een 100% natuurlijke tandpasta met geactiveerde koolstof en bentonietklei. Deze combinatie zou magisch moeten zijn en je tanden witter, gepolijster en frisser moet maken.
Het ziet en klinkt in ieder geval sprookjesachtig, lees je mee?

MY MAGIC MUD

MY MAGIC MUD TANDPASTA

My Magic Mud is een merk rechtstreeks uit Texas. De dochter van Jessica kreeg last van gevoelige tanden en vond maar geen geschikte tandpasta die haar kon helpen. Tenslotte ging Jessica zelf aan de slag in haar keuken en creëerde zo het recept van My Magic Mud. Het is een 100% natuurlijke tandpasta en geeft je een maximum aan effectiviteit.

DE TANDPASTA

MY MAGIC MUD TANDPASTA

Het ‘magische’ zit ‘m in de actieve mix van geactiveerde koolstof van kokosnoot met bentonietklei, essentiële oliën en voedende kokosolie. De combinatie van deze ingrediënten is zeer effectief in het verwijderen van vuil, onzuiverheden en tandaanslag. Naast dat ze lekker schoon worden, worden ze ook meteen mooi glad gepolijst en zijn binnen twee weken duidelijk witter. Doordat de tandpasta niet schuurt is het bewezen veilig voor het tandglazuur.
De tandpasta heeft tevens een ontgiftende werking waardoor vieze luchtjes worden voorkomen. De adem blijft dus ook lekker fris.

MY MAGIC MUD TANDPASTA
MY MAGIC MUD TANDPASTA

Maar hey, dat is nog niet alles. Want de kokosolie en de tea tree olie hebben een verzachtende en antibacteriële werking op het tandvlees. Het bevat ook essentiële oliën uit sinaasappelschil voor wittere tanden.  De toegevoegde stevia geeft een lekkere smaak. Er zijn drie smaken verkrijgbaar, namelijk Peppermint, Spearmint en Kaneel.
Niet onbelangrijk is de No-List. De tandpasta bevat namelijk geen fluoride en geen genetisch gemodificeerde ingrediënten, is glutenvrij, vegan én cruelty-free.

MY MAGIC MUD TANDPASTA
MY MAGIC MUD TANDPASTA

Ik vind het altijd wel leuk om nieuwe en bijzondere producten te gebruiken. Daar valt deze tandpasta ook onder!
Ik gebruikte al zwarte tandpasta, want: wittere tanden is altijd fijn. Ik vind de smaak van deze tandpasta’s prima! Lekker fris. Ik heb peppermint en spearmint.
De tandpasta zelf is heel dik, dikker dan ik gewend ben en ik moet hard knijpen in de tube om het eruit te krijgen. Tijdens het poetsen word mijn hele mond zwart, dit ben ik gewend dus ik schrik er niet meer van. Na het spoelen van je mond is dit weer weg. Mijn tanden voelen inderdaad lekker glad aan en mijn mond voelt fris! Lekker! Of het echt witter maakt kan ik je niet vertellen, want mijn tanden zijn al mega wit.. Maar fijn is de tandpasta wel!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

MY MAGIC MUD TANDPASTA

My Magic Mud is verkrijgbaar bij onder andere Vitamin Store, DA Drogist, Dio Drogist, Deen Supermarkten, Marqt, Natuurvoedingswinkels, G&W en via http://www.mymagicmud.nl.

Prijs:

  • My Magic Mud Tandpasta €12.99 (113gr)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May