De laatste 2 boxen heb ik gemist, maar de Styletone oktober box is binnen hoor! Helemaal in de stijl van herfst. Toch wel het meest gezellige seizoen van het jaar. Benieuwd wat de inhoud is van deze editie? Kijk dan even verder!

STYLETONE BOX

UNBOXING STYLETONE OKTOBER

De Styletone box is één van de goedkoopste en tegelijkertijd leukste beautyboxen die ik ken. Je betaalt namelijk maar €12,50 per maand en krijgt daarvoor iedere maand minimaal 5 fullsize producten.

De Styletone box is vrijwel altijd dierproefvrij! Yay

Wat ik zelf echt heel tof vind aan deze box is dat deze vrijwel altijd dierproefvrij is. Yay! Dat houdt dus in dat de merken die in de box verschijnen echt niet op dieren testen. Ook niet in China.
Verder past de box altijd door je brievenbus, handig! Benieuwd? Of wil je er meteen 1 bestellen? Dat kan op de website van Styletone.

MINI MAGAZINE

UNBOXING STYLETONE OKTOBER

Zoals iedere maand vind je een mini magazine in de box. Waarin leuke tips staan, foto’s van de vorige box en alle informatie over de producten die in de box zitten.
Het magazine is niet echt iets waar je een middagje voor kan zitten hoor, het is namelijk niet heel veel maar wel erg handig en superleuk vormgegeven. Ook vind je er de mooiste foto’s van de vorige Styletone box die op social media zijn gedeeld.
Leuk is dat degene met de allermooiste foto op social media een gratis box krijgt! Yay. Als jij de inhoud van de box op instagram plaatst met de hashtag #styletone, dan win jij misschien een gratis box!
Zoals iedere maand vind je een mini magazine in de box. Waarin leuke tips staan, foto’s van de vorige box en alle informatie over de producten die in de box zitten.
Het magazine is niet echt iets waar je een middagje voor kan zitten hoor, het is namelijk niet heel veel maar wel erg handig en superleuk vormgegeven.
De oktober box is natuurlijk de herfst editie, de producten in de box hebben de mooiste herfst tinten en helpen jou dit seizoen door.

INHOUD STYLETONE OKTOBER

OOGCRÈME

UNBOXING STYLETONE OKTOBER

Deze Geitenmelk oogcrème van Ziaja klinkt nogal gek hè? Ik heb eerder geitenmelk skincare geprobeerd en het is echt heel fijn.
Deze oogcrème is speciaal voor vermoeide ogen, het hydrateert namelijk de huid onder en rondom je ogen en daarnaast verbetert en verstevigt het je huid. In principe is de crème geschikt voor ieder huidtype maar kan ook gebruikt worden bij een gevoelige huid. De oogcrème heeft een waarde van €3.99.

MASCARA

UNBOXING STYLETONE OKTOBER

Het volgende product is what we all need, toch? Deze Flutter Mascara van Manna Kadar met een waarde van €29.
Deze mascara helpt je wimpers te verlengen, te krullen én het geeft volume. Zelfs voor korte wimpers werkt het uitstekend. De borstel heeft een speciale zandlopervorm waardoor ook de moeilijker bereikbare haartjes kunnen worden meegenomen (geen vlekken meer in je ooghoeken). I like it. Ik ga hem snel proberen.

CRÈME OOGSCHADUW

UNBOXING STYLETONE OKTOBER

Next one is een Crème Oogschaduw van Nabla Cosmetics t.w.v. €11.50. Het merk is ten eerste al heel fijn. Ik vind alleen deze kleur iets te donker. Maar ik zou hem goed kunnen combineren met een andere crème shadow. Er zijn drie verschillende kleuren in de boxen gestopt. Een beige-achtige tint, een bruine tint (zoals die je hierboven ziet) en een donker-roze tint.
De oogschaduw is waterproof (fijn voor de herfst!) en heeft een goede dekking.
De oogschaduw droogt na aanbrengen snel op, dus je moet snel zijn als je wil blenden.

HOUTSKOOL ZEEP/SPONS

UNBOXING STYLETONE OKTOBER

Vervolgens de Multi-Functional Charcoal Soap Sponge van Daily Concepts t.w.v. €8.
Het is dus een zeep spons, de buitenkant bevat zeep en de binnenkant is een spons. De spons is gedompeld in detoxifying charcoal zeep die onzuiverheden van de huid verwijdert en de balans van de huid tegelijkertijd verbetert en herstelt. Wanneer je je gezicht met deze spons hebt gereinigd is je huid diep gereinigd. Het kan ook gebruikt worden voor je lichaam trouwens.
En een groot pluspunt: De zeep ruikt ZALIG.

ARMBAND

UNBOXING STYLETONE OKTOBER

Deze Armband van Sieraden4Life.nl ter waarde van €12.95 is handgemaakt door vrouwen uit de sloppenwijk Kibera (Kenia). Deze alleenstaande vrouwen ontvangen hiervoor een eerlijk salaris waarmee zij hun gezinnen kunnen onderhouden. Ook de kinderen kunnen hierdoor naar school. Leuk weetje, Birgit Schuurman is de ambassadrice van deze stichting. En de armband is SO cute!

LIP & BLUSH STICK

UNBOXING STYLETONE OKTOBER
UNBOXING STYLETONE OKTOBER

Helemaal bovenaan zag je al een kaartje met ‘Oeps’ erop. In het magazine staat namelijk een product dat te laat is geleverd. Dit product is dus vervangen door de Lip & Blush Stick van Lookx Cosmetics en heeft een waarde van €15.50.
Dit potlood is een lipstick en een blush ineen en is goed gepigmenteerd. De toegevoegde mangopit olie zorgt tegelijkertijd voor verzorging van de lippen. Ik hou van dit kleurtje trouwens! Het heeft een wat metallic finish, waardoor het als blush ook weer een mooi stralend effect geeft!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

UNBOXING STYLETONE OKTOBER

Ik heb de vorige twee boxen gemist, dat vind ik heel jammer. Maar de herfst editie van de box maakt het ook wel weer goed. Ik kan namelijk ieder product wel gebruiken. Hoewel de oogschaduw niet mijn ‘comfort-zone’ kleur is. Maar goed bruikbaar evengoed.
Mijn favoriete product is de armband, simpelweg omdat er zo een mooi verhaal achter zit. Ik ga die stichting in de gaten houden!
De totale waarde van de box is deze maand €80.94!

Alle producten zijn cruelty-free en parabenen-vrij!

Wil je deze box bestellen? In Nederland betaal je €12,50 voor de box en in België €15. Precies deze box is nog te bestellen, maar let op: op = op geldt hier ook. Wanneer ze op zijn kun je wel weer de box van volgende maand verwachten. Maar voor mij is dat ook nog een verrassing wat daar inzit!
Shop jouw box op de website van Styletone! Have fun.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May