Voor de perfecte look gebruik je de Pixi Beauty Glow producten. De highlighters om die subtiele glow te creëren en de Liquid Fairy Lights (love the name) om de ogen lekker sparkly te maken. In dit artikel zie je de producten en natuurlijk hoe ze eruitziet op mijn hoofd  ;-). 

PIXI BEAUTY

PIXI BEAUTY GLOW

De aantrekkelijkheid van Pixi Beauty heeft zeker met de kleurtjes te maken! Ik hou ervan. Het merk is opgericht door Petra Strand, zij heeft al 20 jaar ervaring als make-up artist en product ontwikkelaar. 10 jaar geleden begon zij met Pixi in Soho London en werd mega populair. De producten zijn namelijk lief voor je huid en geven je een ‘good night sleep’ look, zoals ze het zelf omschrijft.
De producten van Pixi Beauty bevatten allemaal natuurlijke ingrediënten en dan vooral uit de botanische hoek. I like it already! Ook is het merk uiteraard diervriendelijk!
Voor meer artikelen over dit merk kijk je hier!

PIXI BEAUTY GLOW

LIQUID FAIRY LIGHTS

PIXI BEAUTY GLOW

OMG alleen al voor de naam wil ik ze hebben. Liquid Fairy Lights zijn langhoudende glanzende oogschaduws in een vloeibare vorm. Ze beloven je ogen op te laten lichten vanwege de toegevoegde sparkles en bevatten ook nog eens kamille en roos-extracten om de gevoelige huid van de ogen te verzorgen en te hydrateren.
De Liquid Fairy Lights zijn verkrijgbaar in vijf verschillende tinten. Ik swatch ze hieronder alle vijf voor je.

PIXI BEAUTY GLOW
PIXI BEAUTY GLOW

Hoe mooi zijn deze kleurtjes? Ik hou ontzettend van glitter en deze zijn perfect. Ze zijn namelijk lekker sparkly maar niet over de top. Je kunt ze namelijk op zich gebruiken, over een oogschaduw heen. Maar ook om de ooghoeken te accentueren. Door de oogschaduw te layeren kun je een sterker glitter effect creëren!
Op de foto’s hieronder heb ik de tint Rose Gold gebruikt.

PIXI BEAUTY GLOW
PIXI BEAUTY GLOW

GLOW-Y GOSSAMER DUO'S

PIXI BEAUTY GLOW

Om je glowy look af te maken gebruik je natuurlijk nog een highlighter. Deze Glow-y Gossamer Duo’s zijn super zachte poeders die je een subtiele, maar ook een keiharde glow kunnen geven.
De poeders zijn goed gepigmenteerd en hebben een creamy textuur waardoor het er heel natuurlijk uitziet in ieder soort licht (zelfs daglicht).
Verkrijgbaar in twee variaties: De Subtle Sunrise en de Delicate Dew.

PIXI BEAUTY GLOW
PIXI BEAUTY GLOW

Highlighters zijn één van de dingen waar ik niet zonder kan. Ik moet zeggen dat ik deze highlighters van Pixi Beauty Glow heel erg mooi vind. Er zit namelijk een koele en een wat warmere kleur in het palletje. Zo kun je afwisselen maar weet je ook zeker dat er een kleur in zit die jou goed staat. De textuur vind ik prettig. Je kunt het namelijk makkelijk met de vingers aanbrengen maar ook met een kwast of een spons. Juist door die creamy textuur smelt het goed samen met de huid. Waardoor het inderdaad een heel natuurlijk maar glowy effect heeft!

PIXI BEAUTY GLOW
PIXI BEAUTY GLOW

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

PIXI BEAUTY GLOW

Voor het merk hoef je niet meer in het buitenland te shoppen! Tegenwoord verkoopt Babassu namelijk Pixi Beauty in de winkels maar ook op de webshop.
Ze hebben een groot aanbod maar nog niet alles. Voor het hele aanbod kijk je op de website van Pixizelf.

Prijzen:

  • Glow-y Gossamer Duo €24 per stuk
  • Liquid Fairy Lights €19.50 per stuk

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May