Ga jij liever voor een nude glossy look of liever een matte rebel look? Je kunt alle kanten op met de NARS lippies. In dit artikel laat ik je de verschillende lip producten zien met natuurlijk de swatches zodat je ook de finish en kleuren goed kunt zien. Enjoy.

NARS COSMETICS

NARS LIPPIES

NARS is sinds 2017 (weer) in Nederland te koop! Een hele hoop jaren geleden werd het merk ook al in Nederland verkocht, maar uiteindelijk hebben ze besloten om dit niet meer te doen. Als gevolg een hoop verdrietige narsissists. Nu moest je echt naar het buitenland of uit het buitenland bestellen als je iets van het merk wilde.
Sinds vorig jaar niet meer! Want sinds september 2017 wordt NARS weer verkocht bij de Bijenkorf. Sowieso online, maar ook kun je terecht in Amsterdam, Rotterdam en in Utrecht bij de counter voor advies en zelfs make-overs. Meer artikels over de producten van NARS vind je hier!

FULL VINYL LIP LACQUER

NARS LIPPIES

De Full Vinyl Lip Lacquer is een limited edition lippie van NARS Cosmetics. Deze nieuwe fluweelzachte formule geeft, volgens het merk, je lippen een zinderende kleur en spiegelende glans.
De Lip Lacquer kun je alleen aanbrengen op de lippen voor een subtiele glans met een licht kleurtje, of gebruik hem als topper over een kleur lipstick heen om net dat beetje extra aan de lippen te geven. Er zijn 10 tinten verkrijgbaar. De kleuren in deze review zijn ‘At First Sight’ en ‘Abruzzo’.

NARS LIPPIES

Deze lippies zijn perfect voor de nude lovers én de sparkly lovers. De tinten variëren namelijk van kleurloos naar nude en van roze naar donkerpaars.
De finish is echt een gloss en heeft een meer metallic dan sparkly finish maar je lippen knallen er wel uit.  Wat prettig is, de gloss plakt totaal niet! En blijft toch redelijk lang zitten.
Zelf gebruik ik deze het liefst op zich, de transparante versie gebruik ik dan weer over een matte lipstick om het net wat meer ‘Oomph’ te geven.

VELVET LIP GLIDE

NARS LIPPIES

De Velvet Lip Glide is een matte liquid lipstick met een prettige textuur en is sterk gepigmenteerd. De lipstick brengt aan als een gloss maar heeft uiteindelijk een semi-matte finish.
Het belooft om niet uit te drogen of plakkerig aan te voelen. De toegevoegde Oil Infusion Complex (een concentratie van exclusieve oliën) zorgt voor een volledige dekking en voelt zacht aan.

NARS LIPPIES
NARS LIPPIES

Dit is denk ik mijn favoriete lippie van NARS. Want het doet precies wat het zegt. Het voelt heel lekker zacht en glad aan, ook als het is opgedroogd op de lippen.
Ik heb (zeker in de herfst en de winter) snel last van velletjes op mijn lippen. Met deze lipstick heb ik daar vrijwel geen last van als ik mijn lippen eerst even scrub.
Ik vind de dekking niet altijd volledig maar door het op te bouwen kun je de dekking wel volledig krijgen.

POWERMATTE LIPSTICK

NARS LIPPIES

Tot slot zijn er de Powermatte Lip Pigment lipsticks. Deze lippies worden omschreven als het powerduo: kracht en precisie. De meest krachtige matte liquid lipstick tot nu toe vanwege het Fluid Pigment Complex. Zoals de naam al zegt, een vloeibaar pigment dus. En belooft een onvoelbare, ultra flexibele, langdurige kleur.
Bij het drogen wordt de kleur vergrendeld en blijft dus mega goed zitten! Verkrijgbaar in 18 verschillende tinten.

NARS LIPPIES
NARS LIPPIES

Een lipstick die absoluut doet wat het zegt. Hij blijft namelijk echt vergrendeld op de lippen. De hele dag lang. Ik hoef het bijna niet bij te werken. Ook droogt het niet uit. Hoewel ik de Velvet Lip Glide prettiger en zachter aan vind voelen.
Volledig kissproof trouwens (niet geheel onbelangrijk). De applicator vind ik ook erg prettig. Doordat deze heel dun is kan ik het heel precies aanbrengen in een strakke lijn. Zelfs in de mondhoekjes!

SWATCHES

FULL VINYL LIP LACQUER

AT FIRST SIGHT

NARS LIPPIES

ABRUZZO

NARS LIPPIES

VELVET LIP GLIDE

XENON

NARS LIPPIES

PARADISE GARAGE

NARS LIPPIES

POWERMATTE LIP PIGMENT

YOU'RE NO GOOD

NARS LIPPIES

SPIN ME

NARS LIPPIES

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

NARS LIPPIES

NARS is te koop bij de Bijenkorf. Natuurlijk kun je alles online shoppen, maar als je wilt weten welke kleuren je nodig hebt (wel handig met huidproducten) dan kun je het beste even de Bijenkorf binnen stappen. De make-up artists van de NARS counters kunnen je trouwens altijd adviseren of helpen met het kiezen van de juiste producten.

Prijzen:

  • Full Vinyl Lip Lacquer €26
  • Velvet Lip Glide €26
  • Powermatte Lip Pigment €26

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May