Maybeauty is een merk dat je zeker voorbij hebt zien komen op social media. The Incredible Face Mask is ongekend populair. De kit die je in dit artikel ziet maakt je huid en poriën mega schoon, zacht en voorkomt acné. En ik heb een kortingscode van maar liefst 30% voor je! Kijk gauw verder.

MAYBEAUTY

Maybeauty Maskers Review

Je hebt het vast al eens voorbij zien komen, MayBeauty (what’s in a name? Mijn diehard volgers weten dat mijn blog vroeger MayBeautyBlog heette).
Het merk is gespecialiseerd in gezichtsverzorging maar heeft sinds kort ook haarverzorging in het assortiment. De producten zijn niet op dieren getest, big yay voor MayBeauty en zijn ongekend populair op social media. Vooral de gezichtsmaskers doen het goed. En dat moest ik natuurlijk zelf ook proberen.

THE INCREDIBLE FACE KIT

Maybeauty Maskers Review

Ik koos voor de Incredible Face Kit, deze producten werken samen en geven jou dus de perfecte verzorging.
De kit bestaat uit drie verschillende producten, namelijk The Incredible Face Gel, The Incredible Face Mask en The Incredible Pore Mask.
Als eerst breng je de Face Gel aan en daarna het Face Mask. Tot slot gebruik je nog het Pore Mask. En dit alles breng je aan met de bijgeleverde kwast. Handig! Geen vieze vingers.

FACE GEL

Maybeauty Maskers Review

Ik begin met de Fantastic Face Gel, deze gel verwijdert dode huidcellen waardoor je huid grondig wordt gereinigd en zichtbaar wordt vernieuwd.
Naast het verwijderen van dode huidcellen, reinigt het de poriën diep, verwijdert het overtallige talg en olie en maakt je huid zachter en schoner.

Maybeauty Maskers Review
Maybeauty Maskers Review

De Face Gel is roze / transparant van kleur en ruikt heerlijk fris. Ik ruik absoluut de aloë vera!
In het cupje zit precies genoeg voor één behandeling en zoals je op de rechterfoto kunt zien gaan inderdaad de dode huidcellen er gemakkelijk af. Heel bijzonder!
De eerste minuut gebeurt er nog vrij weinig, althans bij mij. Maar erna merk ik dat de dode huidcellen er langzaam af gaan en dat is ook duidelijk zichtbaar! Na afloop voelt mijn huid inderdaad mega zacht aan!

FACE MASK

Maybeauty Maskers Review

Vervolgens door naar het meest populaire product The Incredible Face Mask.  Dit masker is een zogeheten ‘black mask’ dat mee-eters en dode huidcellen verwijdert. Verder voorkomt het masker acné, verwijdert het overtollige talg en olie en maakt het de huid mooi glad en egaal.

Maybeauty Maskers Review
Maybeauty Maskers Review

Het masker is mij al niet onbekend. Het ‘black mask’ is al een tijd populair en trekt inderdaad alle mee-eters en andere onzuiverheden uit de poriën. Ik vind dit persoonlijk echt een fijn masker, want je ziet meteen resultaat.
Het masker breng je vloeibaar op, het liefst met een kwast want het is nogal een knoeiboel anders.

Maybeauty Maskers Review
Maybeauty Maskers Review

Vervolgens laat je het masker een minuut of 30 á 45 drogen tot het helemaal niet meer plakkerig aanvoelt. Nu kun je het als het goed is, in zijn geheel van je gezicht afhalen.
Ik heb ervaringen met dit soort masker die pijnlijk zijn en al het haar uit je gezicht trekt, deze doet dat niet. Dit is een heel mild black mask die toch de poriën schoonmaakt. Op de foto rechtsboven zie je wat het resultaat is (klik om te vergroten) het valt mee, ik ben een skincare freak dus mijn huid is redelijk clean. Toch zie ik nog onzuiverheden meekomen met het masker.

PORE MASK

Maybeauty Maskers Review

Tot slot gebruik je The Incredible Pore Mask dat de poriën diep reinigt, vuil en onzuiverheden verwijdert en de poriën kleiner maakt.
Dit masker is de laatste stap in je Maybeauty routine en hierna is je huid volledig schoon, zijn je poriën schoon en minder zichtbaar en voelt de huid heerlijk zacht aan.

Maybeauty Maskers Review
Maybeauty Maskers Review

Dit masker is vergelijkbaar met een kleimasker. Maar ruikt veel lekkerder! Qua textuur is het echt een klei en zo voelt het ook op de huid. Na aanbrengen droogt het namelijk op en begint het wat te trekken aan de huid zoals alle kleimaskers doen. Het masker heeft minder lang nodig dan ‘The Face Mask’, namelijk maar 15 tot 30 minuten en is erna gemakkelijk af te spoelen met warm water. Vervolgens breng je een lekkere crème aan op je huid en voelt je gezicht weer lekker schoon en zacht!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS + KORTINGSCODE

Maybeauty Maskers Review

De MayBeauty producten zijn natuurlijk verkrijgbaar via de website van Maybeauty zelf. En ik mag jullie allemaal een kortingscode aanbieden van maar liefst 30% op de kit die je hierboven ziet!
Wanneer je de kit bestelt, voer dan de code ‘MAYKIT30’ in voor de korting. Of klik op de link hierboven, daar wordt de code automatisch gegenereerd!

Prijs:

  • MayBeauty Kit €39 (met de korting maar €27.30)
    De kit bestaat uit 1 kwast en 4 exemplaren van alle maskertjes en gel.

Dit artikel bevat affiliate links

May