Yaay! De Oktober Goodiebox is weer binnen! En het thema is deze keer ‘Girlboss’. Yas! Dit-moet-dus-wel-een-toffe-box-zijn. Kijk je mee?

GOODIEBOX

UNBOXING DE OKTOBER GOODIEBOX!

De Goodiebox wordt maandelijks opgestuurd en bevat minimaal 2 fullsize beauty producten en drie travel producten. Denk aan make-up, huidverzorging en andere cosmetica producten zoals nagellak en haarproducten. Kijk op de website Goodiebox.nl voor meer informatie én om je box te bestellen!

Make it Last

Wat prettig is aan deze box, je kunt het maandelijks opzeggen. Als je er een keer geen zin in hebt zet je hem dus gewoon even op stop. Je zit nergens aan vast.
Voor €19.95 per maand ontvang je de box thuis, je betaalt geen verzendkosten. Wat ook superfijn is, de box wordt zo nu en dan samengesteld voor jouw persoonlijke profiel. Meestal ontvang je een box die voor iedereen geschikt is!

Het thema van deze maand is ‘Girlboss’. Who run the world? GIRLS! Vrouwen inspireren, volgen hun dromen, werken hard en zijn gewoon heel cool. Goodiebox gelooft dat alle vrouwen echte ‘girlbosses’ zijn. En als eerbetoon aan alle powervrouwen deze box.
De producten uit deze box zijn namelijk van merken die allemaal zijn opgestart door vrouwen. Verwennerij voor vrouwen, door vrouwen.

DE INHOUD

UNBOXING DE OKTOBER GOODIEBOX!

FAN BRUSH

UNBOXING DE OKTOBER GOODIEBOX!

Als eerste vind ik de Fan Brush van Luxe Beauty t.w.v. €21. Het merk Luxe is opgezet door Girlboss Tammy Huynh en zij weet wat vrouwen willen; cruelty-free brushes van hoge kwaliteit die er ook nog eens geweldig uitzien. Een fan brush is natuurlijk dé tool om je highlighter mee aan te brengen op je jukbeenderen, de brug van je neus, onder je wenkbrauwen en net boven je lip. De kwast is zalig roze en heel zacht, ook vind ik het fijn dat deze fan brush niet te dun is waardoor je highlighter er lekker uit popt.

MOISTURIZER

UNBOXING DE OKTOBER GOODIEBOX!

Deze Dual Moisture Emulsion van Ling met een winkelwaarde van €58 voor 118ml. Dit flesje is kleiner en heeft dus een totaalwaarde van €14.75. Ling Chan opende in 1984 haar eerste spa in de VS. De Dual Moisture lijn bevat hyaluronzuur om je huid diep te hydrateren en squaleen olie zorgt ervoor dat je bovenste huidlaag lekker zacht blijft.
De emulsie is transparant en heeft een gel-achtige textuur. Bij aanbrengen voelt het lekker zacht aan maar trekt het ook snel in. Ruikt zalig trouwens!

SHEET MASKER

UNBOXING DE OKTOBER GOODIEBOX!

Een maskertje is altijd fijn! Dit Moisturizing Sheet Mask van Masque me up met een waarde van €5 is een heerlijk sheet masker om de huid te hydrateren. Masque me up is een Deens merk en opgericht door Elsemarie Østergaard, zij haalde de Koreaanse sheet maskers naar Denemarken en haar missie is om de rest van Europa te veroveren. Ik ga ervan uit dat je meer van Masque me up gaat horen :-).

OOGCRÈME

UNBOXING DE OKTOBER GOODIEBOX!

Nog een lekker huidverzorgingsproduct. De Sea Buckthorn Eye Cream van Ilse Jacobsen t.w.v. €23 is een oogcrème dat huidveroudering en wallen tegengaat dankzij de toegevoegde antioxidanten en macademia olie. De crème bevat geen parfum en is dus perfect voor de gevoelige huid rondom de ogen.
De crème is heel licht en zacht, toch ruikt de crème heerlijk zonder parfum. Ik ruik de macademia olie. Lekker!

CRÈME / PRIMER

UNBOXING DE OKTOBER GOODIEBOX!

Ik vind de verpakking al prachtig. Deze Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream van Figs & Rouge is een basis voor de huid die gebruikt wordt onder je make-up. De poriën worden minder zichtbaar en de huid wordt gehydrateerd en mat!
De crème is lekker dik en romig en ruikt lekker schoon! Ik vind het merk Figs & Rouge sowieso al een heel lekker merk. Ook Emma Watson en Lizzy Jagger zijn fan trouwens. En natuurlijk is dit merk ook opgericht door een vrouw; co-founder Debra Riley. De crème heeft een waarde van €33.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

UNBOXING DE OKTOBER GOODIEBOX!

Supertof thema dit keer! Ik hou ervan, girlboss. Ik ben sowieso voor het supporter van vrouwen onderling. Dus dit thema is helemaal mijn ding.
De gedachte erachter vind ik ook helemaal leuk, allemaal merken die door vrouwen zijn opgericht! De producten zelf zijn fijn, vrijwel allemaal huidverzorging, maar dat hebben we toch wel een beetje nodig in dit seizoen? Het fijnste product vind ik de Velvet Cream van Figs & Rouge. Ik heb eigenlijk niet een product in mijn hoofd die ik het minst fijn vind. Ik kan ze namelijk allemaal goed gebruiken.
De totaalwaarde van deze box is €96.75!! Wauw!

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website. Hier vind je ook alle informatie over de box, het abonnement en de inhoud van de vorige boxen. Een box kost €19.95 en je abonnement is maandelijks opzegbaar!

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May